Cumhurbaşkanı Erdoğan Fiyatları İndirin Talimatı Vermişti İşte Fiyatları Düşecek Ürünler

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti MKYK’sında bakanlara Tarım Kredi Kooperatiflerinin vatandaş için kurulduğunu belirterek fiyatları indirin talimatı verdi. Tarım Kredi Kooperatiflerinde hazırlıklar başlarken indirim yapılacak ürünlerde belli olmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fiyatları İndirin Talimatı Vermişti İşte Fiyatları Düşecek Ürünler

Tarım Kredi Kooperatiflerinde satılan ürünlerin piyasalardaki ürünlerle fiyat farkının olmaması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan hamle geldi. Bakanlara toplantıda "Tarım kredi kooperatifleri kar amaçlı kurulmadı, fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin" talimatı verildi. Bunun üzerine çalışmaların başlatıldığı açıklandı.

Dana Etine İndirim

Geçtiğimiz günlerde kuzu etinde yüzde 25 indirim yapılmıştı. Uygulanan bu indirimin dana etine de yapılması istendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle kuzu etinde yapılan yüzde 25'lik indirimin dana eti için de yapılması gerektiğini ifade etti.

Tarım Kredi Kooperatiflerinde de indirim çalışmaları başladı. Yapılacak indirimler etiket fiyatlarına yansıdı.

Temel Gıdalara İndirim

Yapılan açıklamalarda vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerinde indirim yapılacak. Şuan için henüz fiyatlarda bir değişiklik olmadı, ancak bugün yapılacak çalışmalarla bugün itibariyle birçok temel gıda ürününde indirim yapılacak.

Çay, şeker, peynir, bakliyat ve yağ gibi temel ihtiyaçlarda indirim yapılacak ürünler arasında yer alıyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /