Çıldırtan kredi kampanyası! Faizsiz 30.000 TL ihtiyaç kredisi başvuruları açıldı

Garanti BBVA, müşterileri için 30.000 TL faizsiz kampanya başlattı. Yeni müşteriler, 15 Ocak - 15 Şubat tarihlerinin arasında Garanti BBVA Mobil aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi ve 20.000 TL'ye kadar faizsiz taksit avans avantajından yararlanabiliyor. Bu promosyon yalnızca Garanti BBVA mobil ve internet uygulamalarında geçerli olup şubelerde geçerli değildir.

Çıldırtan kredi kampanyası! Faizsiz 30.000 TL ihtiyaç kredisi başvuruları açıldı

Garanti BBVA'ya gerçekleştirilecek olan kredi başvuruları bankanın kredi ve finansman politikaları kapsamında değerlendirilecek ve onaylanan krediler dijital kanallardan kullanıma sunulacaktır. Bu kampanyadan hem bireyler hem de özel işletmeler yararlanabilir. Faizsiz kredi geri ödeme planları borçluya göre değişmektedir.

Garanti BBVA'nın açıklamasında ayrıca şu ifade yer alıyor:

10.000TL'ye kadar faizsiz kredi kampanyası detayları..

Yeni Garanti BBVA müşterileri, 15 Ocak - 15 Şubat tarihlerinin arasında Garanti BBVA Mobil'i indirdikten sonra 'Müşteri Olmak İstiyorum' adımından faizsiz kredi promosyonundan yararlanabilecek. Kampanyaya katılanlar, Garanti BBVA'dan hesap açtıktan sonraki beş gün içinde mobilden %0 faizli hayat sigortalı krediye başvurarak yararlanabiliyor.

Müşteri kaydınız herhangi bir nedenle tamamlanmazsa kampanyadan yararlanamayacaksınız.

Faizsiz 30.000 TL ihtiyaç kredisi

Bu promosyon yalnızca Garanti BBVA Mobil ile ve internet üzerinden yapılan kredi başvurularında geçerlidir. Şubelerimizde mevcut değildir. Herhangi bir nedenle müşteri kaydınızı ve kredi başvurunuzu bir mağazada tamamlamanız durumunda kampanyadan yararlanamayacaksınız.

Garanti BBVA Mobil ile Garanti BBVA İnternet'te 10.000 TL'ye kadar promosyon kredisine başvurabilir, "Başvur > Krediler > İhtiyaç Kredileri" adımında 6 ay vade seçebilirsiniz.

Kampanya çerçevesinde kredi ve kredi yönergelerimiz doğrultusunda aylık gelir bilgileriniz, kredi notunuz vb. bilgileri baz alarak kredi için bankayla iletişime geçeceksiniz.

Değerlendirme, kriterler dikkate alınarak müşteriye özel olarak gerçekleştirilir. Bu nedenle başvurunuzun reddedilmesi durumunda artık kampanyadan yararlanamayacaksınız.

Banka, uygun olarak görmediği başvuruları reddetme, promosyon koşullarını değiştirme, gerekiyorsa ek bilgi veya belge talep etme veya kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

 Olumlu değerlendirilen ve onaylanan kredilere Garanti BBVA mobil ve internet kanallarından ulaşılabilmektedir. Sıfır faizli kredi kampanyasında kullandırılabilecek minimum kredi tutarı 1.000TL, maksimum kredi tutarı 10.000TL olup maksimum vade 6 ay olarak belirlenmiştir. Özel şirketlere yönelik ticari kalkınma kredilerinin maksimum vadesi altı aydır.

Kampanyalardan hem gerçek kişiler hem de özel şirketler yararlanabilir. Mevcut kredi türleri. Bireyler için tüketici kredileri ve şahıs sahipleri için ticari krediler mevcuttur.

Süreci tamamlayan Garanti BBVA müşterileri, müşteri olduktan sonraki kredi talebinde sıfır faizli kredi kampanyasından yararlanabiliyor. Kampanya Dönemi içerisinde müşteri başvuru formunu dijital ortamda doldurup kargo sürecine ileten herkes, promosyon tarihinden sonra müşteri süreci kargo yoluyla tamamlansa dahi kampanyadan faydalanabilecektir.

Garanti BBVA müşterileri ilk kez %0 faizli kredi teklifimizden yararlanabiliyor. Garanti BBVA üyesi olan ve şifre belirleyen/sıfırlayan veya kendi seçtiği şifre ile giriş yapan müşteriler bu promosyondan yararlanamayacaktır.

Kredi koşulları ve yıllık gider oranları da dahil olmak üzere ödeme planı örnekleri aşağıdaki tabloda gösterilmektedir. Hayat sigortası prim tutarı. Kredi tutarı, kredi vadesi ve faiz oranına göre değişiklik gösterdiğinden toplam geri ödeme tutarına dahil edilmemektedir.

Şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil müşterisi olun, bireysel kredi kartı başvurusu yapın ve başvurunuz onaylandığı takdirde 6 ay taksitle 20.000 TL'ye varan faizsiz ve komisyonsuz taksit avanslarından yararlanın.