Buzluklarınızda yer açın! CarrefourSA kırmızı ete yüzde 30 indirim yaptı!

Kırmızı et indiriminde geri sayım başladı. CarrefourSA kıyma ve kuşbaşı et fiyatlarını ilk kez bu kadar sert düşürdü.

Buzluklarınızda yer açın! CarrefourSA kırmızı ete yüzde 30 indirim yaptı!

Kırmızı ette indirim bekleyenlere CarrefourSA'dan şok bir teklif geldi. Kırmızı et fiyatlarının ilk defa bu kadar düştüğü görüldü. Kıyma veya kuşbaşı satın almak istiyorsanız yeni indirimi kaçırmayın. Peki CarrefourSA'da kırmızı et fiyatı ne kadar, CarrefourSA'nın kırmızı et indirimini gösteren fiyat listesi haberimizin devamında..

Gıda fiyatları son zamanlarda önemli ölçüde arttı. Özellikle kırmızı et fiyatlarının artmaya devam etmesiyle birlikte kıyma ve kesme et satın almak insanların hayali haline geldi. Ucuz ve kaliteli alışveriş yapıp evine yağsız et almak isteyen birçok vatandaş, market zincirlerinin sunduğu indirimleri yakından takip ediyorlar.

Bu hafta kırmızı ette indirim sunan market CarrefourSA oldu. Carrefour SA, son aylarda uygun fiyatları ve kaliteli ürünleriyle tüketicilerden övgüyle söz ederken, şirket bu hafta kırmızı et ürünlerinin fiyatlarında indirime gitti.

Carfoursa'da kırmızı ette büyük indirim!

Carfoursa'da kırmızı ette büyük indirim

Uygun fiyata kaliteli alışveriş için CarrefourSA büyük indirim fırsatları sunuyor. Carrefour pazarında başta kıyma ile kuşbaşı olmak üzere pek çok ürün indirimli fiyatlarla raflarda yerini alıyor. Bugün CarrefourSA'nın yeni indirim listesinin son günü. CarrefourSA'da bugün indirime giren ürünler şöyle:

Ettat Dana Kıyma (1000 g), %32 indirim ile 529,90 TL yerine 359,90 TL,

Dana Kıyma (%14-%20 Yağ) ürününde de %26 indirim ile 529,90 TL yerine 389,90 TL.

CarrefourSA'da kırmızı et indirimleri bugün sona eriyor. Kıyma ve kuşbaşında indirimlerden yararlanıp uygun fiyata alışveriş yapmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmayın. CarrefourSA'nın Türkiye genelinde geçerli olan kırmızı et indirimi kampanyasından faydalanmak için CarrefourSA kartınıza ihtiyacınız var.