Akbank emekli promosyonunda zirveye oynadı! 10.000+2.000 TL ödeme için sayılı günler kaldı

Akbank emeklilerin yüzünü güldürdü! Promosyon tutarları yükselmeye devam ediyor! Tüm detaylar haberimizde.

Akbank emekli promosyonunda zirveye oynadı! 10.000+2.000 TL ödeme için sayılı günler kaldı

Emekli vatandaşlar bankaların promosyon tutarlarını araştırmaya devam ediyor. Akbank güncel promosyon tutarlarını duyurdu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AKBANK EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI

Son dönemlerde hem kamu bankaları hem özel bankalar emekli müşteri potansiyellerini artırmak için promosyon tutarlarında sık sık güncelleme yapmaya devam ediyor. En çok tercih edilen özel bankalardan biri olan Akbank emekli promosyon tutarlarını yükseltti. 

akbank güncel promosyon tutarları

Güncel promosyon tutarları maaş baremine göre şu şekilde; 3 bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 6 bin TL, 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 7 bin TL, 7 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında emekli maaşı alanlara 9 bin TL, 10 bin TL ve üstü emekli maaşı alanlara 10 bin TL nakit promosyon ödemesi yapılacak. Emekli promosyonundan faydalanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Aynı zamanda kredi kartı üstünden her otomatik fatura talimatı için 400 TL, toplam 2 bin TL para puan hediyesi de verilecek.