Türkiye'nin o bölgelerine acil uyarı yapıldı! Bir gece akın akın çökecek

Bu kez Mısır üzerinden gelecek olan toz taşınımı Türkiye’de bir çok ili etkisi altına alacak. İşte detaylar… Geçtiğimiz günlerde de Afrika üzerinden gelen toz taşınımı yüzünden bir çok il zor zamanlar yaşamıştı. İşte o çöl tozları yine tozu dumana katacak. Üstelik bu kez Mısır üzerinden Türkiye’ye ulaşacak.

Türkiye'nin o bölgelerine acil uyarı yapıldı! Bir gece akın akın çökecek

hava durumuTÜRKİYE YİNE TOZ İÇİNDE KALACAK. İŞTE O TARİHTE GELİYOR….

Bu kez Mısır üzerinden gelecek olan toz taşınımı Türkiye’de bir çok ili etkisi altına alacak. İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde de Afrika üzerinden gelen toz taşınımı yüzünden bir çok il zor zamanlar yaşamıştı. İşte o çöl tozları yine tozu dumana katacak. Üstelik bu kez Mısır üzerinden Türkiye’ye ulaşacak.

 

Türkiye, Çad ve Libya üzerinden gelen Afrika çöl tozları, yüzünden zor bir durum yaşamıştı. Şimdi yine aynısı yaşanacak. Hava kalitesini olumsuz etkileyen bu tozlar bir çok ili etkisi altına alacak. Özellikle bazı illerde çamur şeklinde yağışlar görülecek. Cuma günü itibari ile Türkiye’ye giriş yapması beklenen Afrika tozlarının Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini özellikle etkisi altına alacağı ifade ediliyor. Özellikle bu bölgede yaşayan kişilerin bu konuda dikkatli olması istendi.