Telefon hattı Turkcell, Türk Telekom, Vodafone olanlara 7500 TL para iadesi yapılacak!

Bankaların kampanyaları yakından takip edilirken Ziraat Bankası'ndan da böyle bir duyuru yapıldı. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone hat kullanıcıları SMS ile kayıt yaptırarak bu kampanyadan yararlanabilecekler. İşte detaylar...

Telefon hattı Turkcell, Türk Telekom, Vodafone olanlara 7500 TL para iadesi yapılacak!

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya başlattı ve bu kampanyadan yararlananlar büyük ödüller kazanacak. Detaylar haberimizde...

dizi

TÜRK TELEKOM TURKCELL VODAFONE HATTI OLANLAR YAŞADI! ZİRAAT BANKASI AÇIKLADI! 7.500 TL YATACAK

Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell'den cep telefonu hattı olanlara Ziraat Bankası aracılığıyla duyuru yapıldı. Bunu yapanlara 7.500 TL verilecek! Ayrıntılar haberimizde…

7.500 TL YATACAK! TÜRK TELEKOM TURKCELL VODAFONE HATTI OLANLAR YAŞADI! ZİRAAT BANKASI AÇIKLADI

Bankkart'ın kredi veya banka kartı özelliğini kullanarak Fulltrip'te yapacağınız alışverişlerde muhteşem ödüller sizi bekliyor. 25.000 TL ile 49.999 TL arasındaki nakit veya taksitli alışverişlerinizde 2.500 TL Bankkart lirası, 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki alışverişlerinizde 5.000 TL Bankkart Lirası, 100.000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ise 7.500 TL Bankkart Lirası kazanabilirsiniz.

Kampanya Tarihi Bu fırsattan yararlanmak için 2-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında alışveriş yapmanız gerekmektedir.

Kampanyaya katılın Bankkart Mobil, Bankkart.com.tr veya SMS yoluyla katılım talebinde bulunabilirsiniz. SMS ile giriş yapmak için “FULLTRIPO” yazıp 4757’ye göndermeniz yeterli. Bankkart Lirası Kullanımı Kazandığınız Bankkart Lirası, 6 Haziran 2024 tarihinde hesabınıza yüklenecek ve 11 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Lirası, 12 Temmuz 2024 tarihinde hesabınızdan silinecektir.

Maksimum Kazanç Kampanya süresince her müşterimiz 7.500 TL'ye kadar Bankkart Lirası kazanma hakkına sahiptir. Kampanya yalnızca bireysel müşteriler için geçerli olup, her müşteri ödülü yalnızca bir kez alabilir.

Ödeme kolaylıkları Bankkart ile yapacağınız alışverişlerin ödemesini hesap kesim tarihine kadar Bankkart Lirası ile yapabilirsiniz.

Alışveriş Koşulları Kampanyadan yararlanmak için alışverişin Bankkart POS cihazı üzerinden yapılması gerekmektedir. Lire kazanılan banka kartları anlaşmalı üye firmalarda geçerlidir.

Yetkiler ve değişiklikler Ziraat Bankası A.Ş. ve Yeni Karamürsel Turizm Ltd. Şti. Kampanya koşullarında değişi Ek kart bilgileri Ek kartlarla yapılan alışverişler ana kart sahibinin hesabına eklenecektir.

Bu kampanyadan Bankkart Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak kategorisine ait herkes yararlanabilir.

İstisnalar ve İptaller Bankkart Lira işlemleri, iptal/iade işlemleri ve ücretsiz işlemler kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan yararlanılan işlemin iptal edilmesi durumunda bağışlanan Bankkart liraları iade edilecektir.

Yeterlilik Koşulları Müşterinin Bankkart kumbarasında yeterli Bankkart lirası bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.