Pişmaniye lezzetinde kurabiyeniz hazır! Damağınız şenlenecek

Evde pişmaniye tadında bie kurabiye yapmak istiyorsanız bu makalede aktaracağımız tarife bir göz atmalısınız. Bu sağlıklı tarif mutfakta geçireceğiniz zamanı eğlenceli ve lezzetli hale getirecek. İşte, pişmaniye tadında kurabiyelerin nasıl pişirileceğine dair adım adım talimatlar..

Pişmaniye lezzetinde kurabiyeniz hazır! Damağınız şenlenecek

Pişmaniye tadında kurabiyeleri hem kolaylık hem de ağızda eriyen lezzet sunmakta. Bu tarif, malzemeler ve yapım talimatları ile pişmaniye kurabiyeyi evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu kapsamlı tarifle kurabiye yapımınızı bir sonraki seviyeye taşıyın. Başarılı ve lezzetli pişmaniye tadında kurabiyeler yapmak için ihtiyacınız olan her şeyi burada bulacaksınız.

Pişmaniye Kurabiye Tarifi

Malzemeler:

125 gram oda sıcaklığında tereyağı

1 çay bardağı sıvı yağ

3 yemek kaşığı pudra şekeri

3 yemek kaşığı mısır nişastası

1 paket vanilin

1 su bardağı Hindistan cevizi

3-3,5 su bardağı un

Bulamak için:

1 su bardağı pudra şekeri

1 su bardağı Hindistan cevizi

Pişmaniye Kurabiye Tarifi

Pişmaniye  Kurabiye Nasıl Yapılır?

Karıştırma kabının içine tereyağı, pudra şekeri ve nişastayı ekleyin Bu malzemeleri iyice karıştırın. Yağ ve Hindistan cevizini ekleyip yeniden karıştırın. Unu kontrollü bir şekilde ekleyip vanilyayı ekleyin. Hamuru elinize yapışmayacak şekilde yoğurun.

Daha sonra hamurdan ceviz büyüklüğü parçalar alıp yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine özenle dizin. Önceden 170 dereceye ısıtılmış fırına atın ve 15 dakika kadar pişirin.

Hindistan cevizini ve pudra şekerini bir kapta karıştırın. Kurabiyeleriniz tamamen soğuduktan sonra servisini yapabilirsiniz..

Not: Bu tarif, evde lezzetli kurabiyeler yapmayı kolaylaştırır. Tarifte belirtilmiş olan adımları takip ettiğiniz takdirde her defasında mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz. Pudra şekeri ve hindistan ceviziyle süslenmiş kurabiyeler çay saatlerinin vazgeçilmezidir. Afiyet olsun..