Çeyiz dizenler Bim’in aktüel ürünlerine koşun! Sadece 24 Mayıs’ta geçerli

BİM'in 24 Mayıs itibarıyla başlayacak yeni kataloğunda çeyiz paketinden süpürgelere, cep telefonlarından mutfak eşyalarına kadar geniş ürün yelpazesi var. Cazip fiyatlarla sunulan ürünler arasında güneş gözlükleri, mayo ve terlikler de bulunuyor.

Çeyiz dizenler Bim’in aktüel ürünlerine koşun! Sadece 24 Mayıs’ta geçerli

24 Mayıs itibariyle geçerli olan yeni BİM kataloğu, çeyiz paketinden süpürgelere, buhar kazanlı ütülerden cep telefonlarına kadar geniş bir ürün yelpazesini içeriyor. Türk kahve makinesinden kulaklıklara, dikey elektrikli süpürgelerden çelik termoslara kadar çeşitli ürünler, müşterilere cazip fiyatlarla sunulacak. Oturma gruplarından sahanlara, kaselere ve çerezliklere kadar mutfakta ihtiyaç duyulan pek çok ürün, bu katalogda yer alıyor.

Çeyiz dizenler Bim’in aktüel ürünlerine koşun! Sadece 24 Mayıs’ta geçerli

Bim aktüel kataloğunda yok yok

BİM'in 24 Mayıs itibarıyla sunacağı indirimli ürünlerin fiyat listesi oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Çeyiz paketinden süpürgelere, cep telefonlarından mutfak eşyalarına kadar birçok ürün cazip fiyatlarla satışa sunulacak. Fiyatlar arasında dikkat çekenler arasında Fakir Çeyiz Paketi 3.499 TL, Philips FC9330 Süpürge 4.799 TL, iPhone 12 Cep Telefonu 27.999 TL, Range Türk Kahve Makinesi 899 TL, Philips Buhar Kazanlı Ütü 4.299 TL gibi ürünler bulunuyor. Bunlara ek olarak çeşitli mutfak gereçleri, termoslar, oturma grupları ve organizasyon ürünleri de katalogda yer alıyor.

* Yetişkin Güneş Gözlüğü 79 TL

* Çocuk Güneş Gözlüğü 79 TL

* Kadın / Erkek Hambez Şort 139 TL

* Kadın / Erkek Hasır Görünümlü Şapka 129 TL

* Kadın / Erkek Kep Şapka 75 TL

* Kadın / Erkek Bermuda Şapka 75 TL

* Erkek Deniz Şortu 159 TL

* Çocuk Deniz Şortu 99 TL

* Kız Çocuk Mayo 99 TL

* Kadın Şort Mayo 139 TL

* Kadın Yüksek Taban Çift Toka Terlik 119 TL

* Erkek Parmak Arası Terlik 89 TL