CarrefourSA şok eden indirimleri açıkladı! Herkes SADECE tek ürün alabilecek

CarrefourSA, büyük bir indirim duyurdu ve fiyatı 104 TL'den 69,90 TL'ye düşen o ürünü de açıkladı. Kim yetişirse sadece bir tane satın alabilecek. CarrefourSA'da satışa sunulan ürünler aşağıdadır..

CarrefourSA şok eden indirimleri açıkladı! Herkes SADECE tek ürün alabilecek

Türkiye'nin en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Carrefour, büyük satışlarına yenilerini eklemeye ve fiyat artışlarına karşı durmaya devam ediyor. Marketler arasında fiyat savaşı sürerken Carrefour, 500 TL ve üzerinde alışveriş yapanlara yeni indirimli ürününü açıkladı.

CARREFOUR, 500 TL VE ÜZERİNDEKİ ALICILARA FİLİZ ÇAY FİYATINDA İNDİRİM UYGULADI!

Müşterilerine yönelik yeni indirimler sağlayan CarrefourSA, internet sitesinden yaptığı duyuruda “CarrefourSA Kart ile yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde 104,00 TL'nin 69,90 TL. Kampanya sadece 1 adet için geçerlidir." şeklinde ifadeler kullanarak tek seferde en az 500 TL alan müşteriler için Filiz siyah çayın satış fiyatının 104 TL'den 69,90 TL'ye düşeceğini açıkladı.

CarrefourSA şok eden indirimleri açıkladı

Carrefour Filiz Çay 1 KG fiyat listesinde siyah çayda büyük indirim açıklanırken, kişilerin en fazla 1 çay alabileceği söylendi. Ayrıca hafta sonu için özel birçok üründe 1 alana 2 alana, Carrefour kartı ile 2 alana 3 alana, 1500 TL ve üzeri alışverişlerde 150 TL olmak üzere toplam 300 TL maxi puan hediye gibi çok sayıda fırsat bulunuyor.