Çanakkale, İstanbul, Edirne, Balıkesir ve o illere kuvvetli geliyor! MGM tarih verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklama dikkat çekti. Çanakkale, İstanbul, Balıkesir ve Edirne'ye yoğun miktarda yağış geleceği tahmin edildi. Yapılan tahminlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tarih verdiği duyuruldu.

Çanakkale, İstanbul, Edirne, Balıkesir ve o illere kuvvetli geliyor! MGM tarih verdi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Çanakkale, İstanbul, Edirne ve Balıkesir illerine yoğun yağışların gelmesi beklenmektedir. Bu konuda Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından belirli bir tarih verilmiştir. Halkımızın bu duruma karşı dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması önem arz etmektedir. Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması önemle rica olunur.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çanakkale, İstanbul, Edirne ve Balıkesir illerine yoğun yağışın geleceğini bildirdi. Güvenlik önlemleri alınması ve gerekli tedbirlerin alınması önemle tavsiye edilmektedir. Yağışların etkili olacağı tarih Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından belirlenmiştir. Halkımızın bu duruma hazırlıklı olması ve gerekli önlemleri alması önem taşımaktadır.

O İller Dikkat!

Meteoroloji

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamaya göre Çanakkale, İstanbul, Edirne ve Balıkesir gibi illere yoğun yağışların geleceği tahmin edilmektedir. Bu durum halkın dikkatli olması gerektiği anlamına gelmektedir. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından verilen tarih bilgisi doğrultusunda vatandaşların gerekli tedbirleri almaları önemlidir.