Bayram çikolatası indirimini duyan koşacak! BİM'de dev bayram indirimi başladı

Ünlü market zinciri BİM, bayram öncesi müşterilerine büyük fırsatlar sunuyor. Yapılan duyuruya göre, bayram döneminde plastik poşetlerde önemli bir indirim uygulanacak. Bu indirim sayesinde müşteriler, çeşitli ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla karşılayabilecekler. BİM'in bayram indirimleri kapsamında sunacağı avantajlar, alışveriş yapacakların ilgisini çekecek nitelikte. Detaylar ve kampanya süresi hakkında daha fazla bilgi için BİM mağazalarını ziyaret etmek yeterli olacak.

Bayram çikolatası indirimini duyan koşacak! BİM'de dev bayram indirimi başladı

BİM'in 18 Haziran 2024 tarihli aktüel katalogları, geniş ürün yelpazesiyle müşterileri karşılıyor. Salı günü indirimlerinde herkesin ihtiyacına uygun ürünleri bulmak mümkün olacak. Temel ürünlere odaklanan ve dikkat çeken BİM Salı indirimlerinde sunulacak tüm detaylar yakında açıklanacak.

BİM SALI

BİM 18 HAZİRAN 2024 AKTÜEL KATALOĞU: İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

• Margarin ve Bulgur: 4x250 gr margarin, saklama kabıyla birlikte sadece 94,75 TL. Ayrıca 2,5 kg pilavlık bulgur 49 TL’den raflarda.

• Pirinç ve Bal: Efsane 5 kg Osmancık pirinci 219 TL. Türkiye Kalkınma Vakfı 850 g süzme çiçek balı 149,7 TL (1.500 TL fiyatıyla öne çıkıyor).

• Reçel Çeşitleri: Şifa Baba 270 g süt reçeli 39,75 TL. Poltat 250 gr reçel çeşitleri de aynı fiyatla öne çıkıyor. Gülsan geleneksel reçel çeşitleri ise 55 TL’ye adet fiyatıyla raflarda.

BİM AKTÜEL

• Zeytinler: Kahvaltının olmazsa olmazı Pınar Elit 1.000 g siyah zeytin 129 TL. Ayrıca Cem 1000 gr kırmızı biber dolgulu yeşil zeytin 135 TL fiyatıyla bu haftanın özel fırsatları arasında.

• Makarnalar: Pastavilla makarna çeşitleri 500 gr paket fiyatıyla 19,75 TL’den sizlerle buluşuyor. İtalya’ya değil Bim’e giderek makarnayı leziz haliyle bulmak mümkün!

BİM ÜRÜNLERİ