Banyoları ışıl ışıl yapan temizlik tüyosu! Bir daha çamaşır suyu kullanmayacaksınız

Banyonuzu kimyasal kullanmadan temizlemenin bir yolu bulundu. Banyolarını sert kimyasallarla temizleyen ev hanımları, işlem sonrasında ciddi solunum sorunları yaşayabilir. Ancak bu yöntemle evinizde veya banyonuzda çamaşır suyu kullanmadan hijyenik bir ortam yaratabilirsiniz.

Banyoları ışıl ışıl yapan temizlik tüyosu! Bir daha çamaşır suyu kullanmayacaksınız

uvalet ve banyonuzu doğal ürünler ile temizlemek istiyorsanız eğer aradığınız ürünler buzdolabınızda olabilir. Bu doğal ürünler, limon, portakal ve limon dahil olmak üzere hiçbir kimyasal maddeye veya ağartıcıya ihtiyaç duymaz. Doğal bir deterjan olduğundan fayanslara zarar vermez ve sağlığınızı korur.

Limon ya da misket limon temizlikte kullanılan bir ürün haline geldi. Elbette ağartıcıya benzer asitlerin bu seçenekte etkili olduğu gösterilmiştir. Turunçgiller asit içerir. Bunlar temizlik sırasında koruyucu etkiler sağlayan asitlerdir. Kimyacılar sitrik asidin banyo ile mutfak temizleme solüsyonundaki bileşenlerden daha aktif olduklarını söylüyor.

Banyoları ışıl ışıl yapan temizlik tüyosu

Sitrik asitin nasıl kullanıldığıyla ilgili ilgi vermek gerekirse metaldeki lekeleri çıkarmak için kullanılır. Kireç birikintilerini gidermek için kullanılır. Uzmanlar sitrik asitle ilgili "Her hafta yarım bardak kullandığınızda tuvaletiniz eskisinden daha güzel görünecek." ifadelerini kullanıyorlar.

Eğer tuvaletin tüm yüzeylerini tamamen temizlemek istiyorsanız içine bir miktar sitrik asit döküp emin olun. Kaynamayan suyu ekleyip bir gece falan bekletin. Temizlik uzmanları, ağartıcının yalnızca kireç kalıntısını beyazlattığını ancak kübik asidin birikimi tamamen çözeceğini söylüyor.

Tuvaletin üst kısmının temiz olmadığını düşünüyorsanız bu, ıslak tuvalet kağıdı olmadan tuvaleti temizlemenin bir yoludur. Tuvalet lekeli olmasına rağmen çıkarmak için tuz kullanabilir. Tuvaletin yüzeyine ve sararmış bölgelere tuz döküp biraz bekledikten sonra ovalama fırçası kullanın. Sarı noktaların kaybolduğunu göreceksiniz.