Astroloji dünyasında işler karışıyor! Ünlü burç yorumcusu Filiz Özkol korkutan haberleri verdi

23 Mayıs'ta para, sağlık, aşk, aile ve kariyer alanlarında sizi neler bekliyor? Bu sorunun yanıtını ise Posta gazetesi astroloji yazıları yazan Filiz Özkol verdi. 23 Mayıs Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarının günlük burç yorumları haberimizde..

Astroloji dünyasında işler karışıyor! Ünlü burç yorumcusu Filiz Özkol korkutan haberleri verdi

KOÇ BURCU

Bugün kendine güveniyorsun. Etkili konuşmalarla dikkat çekebilir ve çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Özgür eylemleriniz nedeniyle duygusal ilişkileriniz her an risk altında olabilir.

BOĞA BURCU

Duygularınızın derinliğini açığa vurma konusunda iyi değilsiniz, bu da insanların yanıltılmasına yol açabilir. Güçlü sezgileriniz sayesinde hayatın gizemlerini keşfedersiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanmalısınız.

İKİZLER BURCU

Dikkatinizi kişisel ilişkilere odaklayacaksınız. Arkadaşlıklar ile sosyal yaşam daha önemli hale gelecektir. Yeteneklerinizi birlikte olduğunuz insanlarla birleştirerek ilerlemeye başlayacaksınız.

Astroloji dünyasında işler karışıyor

YENGEÇ BURCU

Hayata enerji katmak istiyorsunuz ancak bazı endişeleriniz var. Fikirleri tartışmak için açık bir günsünüz. Pratik zekanız için teşekkürler. Düşüncelerinizi başkalarına aktarmanın etkili bir yoludur.

ASLAN BURCU

İç enerjiniz çok yüksek. Etrafınızdakilere rehberlik etme konusunda önemli ilerleme kaydediyorsunuz ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Etrafınızdaki herkese karşı sorumluluğunuz var. Değişime hazırlıklı olun.

BAŞAK BURCU

Para kazanmayı seviyorsunuz ve aldığınız teklifleri hızlı bir şekilde değerlendirmek istiyorsunuz. Bugün ruhsal sezginiz çok yüksek. Koşullarınızı tekrar yapılandırmak isteyebilirsiniz. Sakin olmak için savaşıyorsun.

TERAZİ BURCU

Sezgileriniz doğru olduğundan çevrenizde oluşan birçok olayı kısa sürede çözebilirsiniz. Zorlukları abartmadan bazı şeyleri atlatabilmek güzel ama yanlış kişilerden zarar görme ihtimaliniz daha yüksek.

AKREP BURCU

Karşı evdeki Merkür gizli olaylara olan merakı artırır. Etrafınızda olup bitenlere kayıtsız kalmaya çalışsanız da kayıtsız kalamazsınız. Çok fazla vurgu yapmadan sonuçları beklemek daha doğru olacaktır.

Astroloji dünyasında işler karışıyor

YAY BURCU

Dostluk duygularının rehberlik ettiği bir gün. Kişisel niteliklerinizi öne çıkaran, orijinal görünmenize olanak tanıyan işleri seviyorsunuz. Çevresel ilişkilerinizde ise etkilemek istediğiniz insanları kendinize çekersiniz.

OĞLAK BURCU

Kalbinize güveniyorsunuz ve etrafınızdakilerin önerilerinin etkisinde kalmak istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız bazı kişilerle aranızdaki duygusal çatışmalar göz ardı edilmelidir. Bugün çevrenizdeki insanlarla duygu alışverişinde bulunabilirsiniz.

KOVA BURCU

İçsel çatışmalarınızdan dolayı kendinize zarar vermek istemiyorsanız duygularınızı kontrol etmeniz gerekir. Bir şeye başlamak için iyi bir gün değil. Çevrenizle olan ilişkinizden beklediğiniz desteği deneyimlemek istiyorsunuz.

BALIK BURCU

İdeallerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan tüm verilere sahipsiniz. Olası aksiliklerden dolayı üzülmeye gerek yok. Sevdiğiniz kişiyle bazı sorunlarla uğraşmanız gerekiyor. İhmal ettiğiniz, yapılması gereken bir görev gündeme gelecektir.