Yalı Çapkını’nın sevilen oyuncusuna büyük teklif! Yönetmen sinir küpüne dönüştü

Yalı Çapkını dizisi ekranlara veda ediyor! Mert Ramazan Demir'e gelen teklif ağızları açık bıraktı. İşte ayrıntılar...

Yalı Çapkını’nın sevilen oyuncusuna büyük teklif! Yönetmen sinir küpüne dönüştü

Başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin sezon finaline hazırlanırken, genç yetenek Mert Ramazan Demir'in kariyerindeki ivme hiç hız kesmiyor. Son olarak, Demir'in yeni bir sözleşme imzaladığı haberleri yankılanıyor.

Yakın bir zamanda ekrana veda edecek olan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir, kariyerindeki parlak çıkışını sürdürmekte. Demir'in, içecek markasıyla olan reklam anlaşması, başarı grafiğinin hala tırmanmakta olduğunu gösteriyor. Dimes markasıyla geçen yıl gerçekleştirdiği başarılı kampanyanın ardından, marka ile bir yıl daha sözleşme imzalayan Demir, reklam dünyasında da adından sıkça söz ettiriyor.

mert ramazan demir

26 yaşındaki genç oyuncunun, marka ile gerçekleştireceği yeni ürün için çekilecek reklam kampanyası için haftaya sete gireceği belirtiliyor. Kulislerde dolaşan söylentilere göre ise yabancı bir yönetmenle çok büyük bütçeli bir reklam çekimi planlanıyor. Bu gelişmeler, Demir'in kariyerindeki başarı ivmesinin daha da artacağına işaret ediyor.

Mert Ramazan Demir'in, hem dizi setindeki performansıyla hem de reklam dünyasındaki başarısıyla adından söz ettirmeye devam edeceği şüphesiz. Gelecekteki projeleri merakla bekleniyor.