Üniversiteye kamu işçisi alımı! Servis elemanı, temizlik personeli kadrolarında yer açıldı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni memur alım ilanı yayımlandı. 2 farklı işe 5 memur alımı yapılacak. Belgeleri olan kişiler ilan başvurusunda bulunabilecek. Başvuru süreci başlatıldı.

Üniversiteye kamu işçisi alımı! Servis elemanı, temizlik personeli kadrolarında yer açıldı

lanında başvuru süreci başladı. Geçici olarak görevlendirilecek 4 garson ve 5 geçici kamu görevlisi alımı için belirli bir süre çalışmak üzere İŞKUR tarafından yayınlanan başvuru detaylarına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Üniversite'ye 5 Kamu İşçisi Alımında Başvuru Tarihi

Üniversite Uygulama Oteli'nde garson ve temizlikçi olarak çalışmak isteyen gönüllüler, son başvuru tarihi olan 5 Temmuz 2024 tarihine kadar iş başvurusunda bulunabilirler.

Başvuru Belgeleri

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lavanta Otel Spor Tesisleri İşletme Müdürlüğü'nde görev yapacak olan 5 Kamu işçi personeli alımında gerekli olan belgelerde;

Temizlik ve Garson İşçisi; MEB'den onaylı temizlik sertifikası, müşteri ilişkileri geliştirme sertifikası ve müşteri becerileri geliştirme sertifikası ile ek süreç eğitim sertifikasyon belgeleri gerekmektedir.

Üniversiteye kamu işçisi alımı

Başvuru Şartları

Burdur Mehmet Akif Ersoy Spor Tesisleri Lavanta otelinde çalışacak 5 işçi alımı şartları; En az ilkokul mezunu ve en fazla lisans diplomasına sahip olmak. 18 yaşından büyük. Başvuru için gereken sertifika ve belgelere sahip olunmasıdır.

Garson Alımı; İŞKUR İş İlan No (00008381723)

Temizlik İşçisi Alımı İŞKUR İş İlan No (00008381872)

Başvuru Adresi

Otel MAKÜ Lavanta 5 Memur alım başvuruları, belirtilen son başvuru tarihi sonuna kadar İŞKUR internet sitesi, 170 numaralı telefon ve hizmet noktalarından mesai saatleri içerisinde yapılabilecektir.