KPSS puanı olana başvurular açıldı! SYDV yüksek maaşla personel alacak

Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı (SYDV) Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi' personeli olarak KPSS sınavına girenler arasından Tekman ilçesinden memur alımı yapacağını duyurdu. İşe alım ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz..

KPSS puanı olana başvurular açıldı! SYDV yüksek maaşla personel alacak

Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı (SYDV), Erzurum'a bağlı Tekman ilçesinde memur alımı yapılacağını duyurdu. Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi şeklinde yapılacak olan alımlar için başvuru şartları araştırılıyor.

Başvuru Şartları

Adayların KPSS P3 puanının 60 ve üzerinde olması gerekmektedir. Ayrıca, başvuru sahiplerinin sosyal hizmet, psikoloji, sosyoloji, çocuk gelişimi, aile ve tüketici bilimleri, danışmanlık ve danışmanlık psikolojisi alanlarında dört yıllık bir lisans programını tamamlamaları gerekiyor. Başvuru yapmak isteyenlerin 3294 sayılı Kanun kapsamında olan bir kuruluşta en az iki ay mesleki tecrübeye sahip olmaları istenen şartlar arasında yer almaktadır.

Başvuru Belgeleri

Bilgisayar sertifikası ya da transkript,

Özgeçmiş,

Güvenlik soruşturması belgesi,

Sağlık raporu belgesi,

Adli sicil kaydı belgesi,

Diplomanın fotokopisi,

Kimlik belgesi fotokopisi,

İkematgah,

2 tane vesikalık fotoğraf.

KPSS puanı olana başvurular açıldı! SYDV yüksek maaşla personel alacak

Başvurumu nereye ve nasıl yapabilirim?

Erzurum'un Tekman ilçesinde Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı tarafından memur alımı için başvurular başladı. Başvuruların 20 Ağustos 2024'e kadar ilgili birime yapılması gerekmektedir.

İşe alım başvurusu yapmak isteyen adaylar, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü aracılığıyla başvurularını online olarak tamamlayabilirler.

Başvuru süreciyle ilgili bilgiye her Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfının resmi internet sitesinden ulaşılabilir.