Ayda 25 bin TL maaş verilecek! Sertifikası olan başvuruya koşacak!

Türk Eğitim Sisteminde Çocuklar İçin Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi Yönetim Ofisi, Pictes kapsamında görevlendirilmek üzere 1714 özel güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Yeni görevliler için belirlenen maaş, asgari ücretin yüzde 50 fazlası olan 25.503 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Ayda 25 bin TL maaş verilecek! Sertifikası olan başvuruya koşacak!

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, özel güvenlik sektöründe büyük bir alım gerçekleştireceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, özel güvenlik şirketlerinden alınacak teklifler doğrultusunda toplam 1714 özel güvenlik görevlisi istihdam edilecek. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından işe alınacak personeller, 1 Ekim 2024 ile 31 Ocak 2025 tarihleri arasında görev yapacak.

 

Ayda 25 bin TL maaş verilecek! Sertifikası olan başvuruya koşacak!


Başvuru Koşulları

 

Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, geçerli bir özel güvenlik görevlisi kimliğine sahip olmaları, sağlık veya bedensel bir sorunu bulunmaması ve askerlik çağına gelmemiş ya da askerlik hizmetini tamamlamış/tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.

 

Türk Eğitim Sisteminde Çocuklar İçin Kapsayıcı Eğitimin Desteklenmesi Projesi Yönetim Ofisi'nin duyurusu, özel güvenlik görevlisi olma hedefi taşıyan adaylar için önemli bir fırsat sunuyor. Yüksek maaş ve stabil çalışma koşulları ile dikkat çeken bu alım vatandaşların fazlasıyla isteğini arttırıyor.