Belediye bu kadrolara 18-40 yaş arası personel alımı yapacak! En az ilkokul mezunu olmak yeterli: Başvurular için son tarih...

Bartın Abdipaşa Belediyesi, kadrosunda personel alımıyla kapılarını aralıyor! Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan ilana başvurular, 24 Temmuz 2023 tarihine kadar kabul edilecek. Başvuru şartları haberimizde...

Belediye bu kadrolara 18-40 yaş arası personel alımı yapacak! En az ilkokul mezunu olmak yeterli: Başvurular için son tarih...

Bartın Abdipaşa Belediyesi, kanal ve ızgara işçisi kadrosunda personel alımı için ilan verdi! Kamuda çalışmak isteyenlerin heyecanla beklediği fırsat, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden duyuruldu. İlana göre, en az ilkokul mezunu olan 18-40 yaş arası vatandaşlar başvurularını yapabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI

1

Belediyenin talep ettiği başvuru şartları oldukça detaylı ve özenle belirlendi. Başvuruda bulunacak adayların T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını doldurmuş olması ve 40 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Askerlik ile ilişiğinin olmaması, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olması da diğer önemli kriterler arasında yer alıyor. Ayrıca, çalışmaya engel sağlık sorunu olmamak da başvuru için önemli bir şartlar arasında yer alıyor.

Adaylardan, Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen suçlardan hüküm giymemiş olmaları da bekleniyor. Kura ile belirlenecek olan işçiler, 28 Temmuz 2023 tarihinde Abdipaşa Belediyesi'nde gerçekleştirilecek olan kura çekimi sonucunda belirlenecekler.

Kura sonuçları ve diğer bilgiler, Abdipaşa Belediyesi resmi web sayfası olan www.abdipasa.bel.tr adresinden duyurulacak. Öncelikliler dahil olmak üzere tüm başvuru sahipleri arasından, açık iş sayısının dört katı kadar yedek adayla birlikte, açık iş sayısı kadar asıl aday noter kurasıyla belirlenecek.

Çalışma süresi, 5 ay 29 gün olarak belirlenen bu kadro için mülakat da 31 Temmuz 2023 tarihinde Abdipaşa Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek.

Eğer siz de kamuda çalışmak ve bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız, başvuruları kaçırmayın. 24 Temmuz 2023 tarihine kadar İŞKUR üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Her adımınızın önemli olduğu bu süreçte, şartları eksiksiz yerine getirmek ve şansınızı artırmak için detaylara özen göstermek büyük önem taşıyor.