Renault'tan çıldırtan indirim! Sadece 564 bin TL'ye sıfır otomobil veriyor

Renault, Clio modelleri için başlattığı indirim kampanyasının startını verdi. Equilibre 1.0 Tce X-Tronic 90 HP modelinin fiyatı özel satış vergisi istisnasıyla 564 bin TL'ye düşüyor. ÖTV'den muaf vatandaşlar bu özel fırsattan yararlanarak daha uygun fiyata araç satın alabiliyor. Ancak bu fırsattan faydalanmak istiyorsanız acele etmeniz gerekmektedir.

Renault'tan çıldırtan indirim! Sadece 564 bin TL'ye sıfır otomobil veriyor

Renault Clio'nun Equilibre 1.0 Tce X-Tronic 90 HP modeli ÖTV muafiyetiyle birlikte 564.000 TL'ye satılıyor. ÖTV'siz satış şartlarına göre aracın liste fiyatı 1.591.200 TL'yi aşamaz ve muafiyetten 5 yıl süreyle tekrar yararlanılamaz. Bu şartları taşıyan herkes kampanyadan yararlanarak özel fiyatla Renault Clio satın alabiliyor.

ÖTV'siz Renault Clio Satışı

Renault Clio'nun Equilibre 1.0 Tce X-Tronic 90 HP modeli

Aracın ÖTV'siz satışı halinde liste fiyatı 1.591.200 TL'yi geçemez ve bu muafiyet 5 yıl süreyle tekrar kullanılamaz. Ayrıca aracınızı bu süre içerisinde satmanız durumunda, muafiyet süresi boyunca devletin tahsil edemediği ÖTV'yi de ödemek zorunda kalacağınızı unutmayın.

"Başvuru ve ayrıntılar"

Bu fırsattan faydalanmak istiyorsanız Renault Clio ve diğer ÖTV'den muaf modeller için lütfen yetkili satıcınızla iletişime geçiniz. Daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak için lütfen her firmanın resmi web sitesini veya yetkili distribütörünü inceleyin.