SSK, Bağkur, memur emeklilerine 24.000 TL! Geri ödemesiz nakit altın tepside sunuldu!

Emeklilerin bankacılık tercihleri, bankalar arasında büyük bir rekabet yarattı. Bankalar, emeklilere özel avantajlar sunan yeni kampanyalarla müşteri çekmeye çalışıyor.

SSK, Bağkur, memur emeklilerine 24.000 TL! Geri ödemesiz nakit altın tepside sunuldu!

Emeklilerin artan ekonomik gücü, bankalar için önemli bir hedef haline geldi. Bu nedenle bankalar, emeklileri bünyelerine çekmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Son olarak, bir kamu bankası emeklilere özel çift promosyon kampanyası başlatarak sektörde büyük yankı uyandırdı.

Çift Promosyon Fırsatı!

Vakıfbank'tan emeklilere müjde! 30 Eylül'e kadar maaşını Vakıfbank'a taşıyan veya yeni emekli olan herkese 12 bin TL'lik mevcut promosyonun yanı sıra ek 12 bin TL'ye kadar nakit ödeme yapılacak. Toplamda 24 bin TL kazanma fırsatını kaçırmayın!

Vakıfbank'ın emeklilere sunduğu 24 bin TL'ye varan promosyon, diğer bankaları harekete geçirdi. Emekliler, bu rekabetten en iyi şekilde yararlanmak için bankalar arasında pazarlık yapma şansı yakaladı. Vakıfbank'ın çift promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emeklilerin, 20 bin TL ve üzeri maaş almaları ve bankanın sunduğu ek hizmetleri kullanmaları gerekiyor.

emekli promosyon

Öte yandan emekliler, e-Devlet üzerinden kolayca banka değiştirebiliyor. Bu sayede tek bir tıkla oturdukları yerden banka değişikliklerini kontrol edebiliyorlar. Ancak yüz yüze görüşmeyle daha iyi fırsatlar yakalama ihtimali olduğunu düşünenler de var.

Bankaların arasındaki yarışın ne kadar ileri gideceği net olarak bilinmese de TL'deki değer kaybı ve Merkez Bankası'nın aldığı önlemler nedeniyle müşteri kaybı yaşanmaması adına promosyon kampanyalarının hız kesmeden süreceği düşünülüyor.