Amasra Belediyesi'ne İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Amasra Belediye Başkanlığı'na itfaiye eri ve zabıta memuru alımı için başvuru süreci başlıyor. Amasra Belediyesi'nce , "İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANI" başlığı altında yayımlanan duyuruda, "Amasra Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları

Amasra Belediyesi'ne İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

YENİ MEMUR ALIMI DUYURULARI ART ARDA YAYIMLANDI. SADECE İŞ HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

Amasra Belediye Başkanlığı'na zabıta memuru alımı ve itfaiye eri alımı yapılacak. Amasra Belediye Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda, belediye başkanlığına "İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Önlisans Programlarının Herhangi Birinden Mezun Olmak, En Az (C) Sınıfı Sürücü Belgesine Sahip Olmak," özel şartlarını yerine getirebilecek itfaiye eri ile "Kamu Yönetimi, İşletme veya İktisat Lisans Programlarının Herhangi Birinden Mezun Olmak, En Az (B) Sınıfı Sürücü Belgesine Sahip Olmak, İngilizce YDS’de En Az (C) düzeyinde puan almış olmak," şartlarını yerine getiren zabıta memuru alımı yapılacağı bildirildi.

Söz konusu alımlarda KPSS şartı aranırken, başvuru işlemlerinin 8 Haziran ile 12 Haziran tarihleri arasında gerçekleşeceği bildirildi. Resmi duyuruda, "08/06/2020 tarihinden 12/06/2020 tarihi mesai bitimine kadar, Amasra Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir. (Posta ve e-mail yolu ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.)" denildi.

Başvuru sürecine dair detaylı bilgilendirmeye göz atmak için TIKLAYIN.pdf