MTV ödemeden önce bunu bilmeyen üzülecek! 81 ildeki sürücülere tamamen ücretsiz oldu

Kamu bankalarının arasından en fazla kampanya düzenleyen bankaların başında gelen Ziraat Bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya haberini duyurdu. İşte detaylar…

MTV ödemeden önce bunu bilmeyen üzülecek! 81 ildeki sürücülere tamamen ücretsiz oldu

Son yıllarda bankaların müşteri kapasitelerini artırmak adına yaptıkları kampanya hamleleri vatandaşı cezbediyor ve durum böyle olunca bankalarda nerdeyse her ay yeni kampanya düzenliyorlar. Çok sıklıkla kampanya ve promosyon düzenleyen bankalardan bir tanesi de Ziraat Bankasıdır. İşte Ziraat bankası müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya daha düzenledi. Detaylar haberimizde…

para

MTV ÖDEYECEKLER HEMEN OKUSUN: ÜCRETSİZ OLACAK!

Ziraat Bankası'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Araç sahiplerine duyuru yapıldı. Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödeyeceklere fırsat tanındı. Ziraat Bankası'nın kampanyasıyla ücretsiz olacak. Kampanyanın 5 Ağustos'a kadar geçerli olacağını da belirtelim.

ÜCRETSİZ OLACAK

Ziraat Bankası MTV kampanyası başlattı. MTV ödemelerinin ikinci turu ay sonuna kadar devam edecek. Ziraat Bankası'nın kampanyasına katılarak MTV ödemeleri 4 taksitte ücretsiz yapılabilecek. Kampanyanın MTV'ye dört taksit ödeme sağlayacağı bildirildi.

ZİRAAT BANKASI MTV KAMPANYASI BAŞLATTI

MTV kampanyasına ilişkin Ziraat Bankası'ndan şu açıklamalar yapıldı:

Kampanya 1 Temmuz - 5 Ağustos 2024 tarihleri arasındaki işlemlerde geçerli olacaktır. Bu dönemde Bankkart ve Bankkart'ı Ziraat Mobil, internet şubelerimiz, ATM'lerimiz, www.gib.gov.tr üzerinden kullanabilirsiniz. (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) Başak Kartınızın kredi kartı fonksiyonu kullanılarak MTV katkı payı yapılan ödemelerde, işlemler ikiye bölünecektir.

Motorlu taşıtlar vergisi ödemeleri ana kart kullanılarak yapılıyor, bu kartlara ek kartlar bağlanıyor ve sanal kartlar kampanya kapsamına dahil edilecek.

Bankkart, Bankkart Free ve Bankkart Business ürünlerinin banka kartı özelliği kullanılarak yapılan ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

 Motorlu taşıtlar vergisine ilişkin detaylı bilgiye https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden ulaşabilirsiniz. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.