Ziraat Bankası müşterilerine 23.59 uyarısı! Başvuruyu kaçıran ah vah edecek

Ziraat Bankası müşterilerine uyarı! Ziraat Bankası'ndan 7 bin 500 TL kampanya şartları açıklandı. Kampanya detayları nelerdir? İşte detaylar.

Ziraat Bankası müşterilerine 23.59 uyarısı! Başvuruyu kaçıran ah vah edecek

Ziraat Bankası uyarıda bulundu. Banka, yarın sona erecek 7.500 TL'lik kampanyanın detaylarını açıkladı. Ziraat Bankası kartı olan herkesin katılabileceği 7.500 TL yükleme kampanyası çerçevesinde müşterilerin kartları konuşuldu. Kampanyaya katılım süresinin yarına kadar olduğu belirtildi.

ziraat bankası

Bankkart'ın kampanyaları sayesinde müşteriler Bankkart ile lira kazanmaya devam ediyor. Doğrulama kampanyalarına ilgi birçok alanda hissediliyor. Tüketim karlılığını artırmaya yönelik başlatılan kampanyalar müşteriler tarafından yakından takip edilmektedir. Ziraat Bankası'ndan alınan kampanya bilgilerine göre Coral Travel'da nakit ve alışverişlerde 2.500 TL Bankkart lirası, 50.000 ile 99.999 TL arasındaki nakit ve alışverişlerde ise 5.000 TL Bankkart lirası alınabiliyor. 100.000 TL ve 7.500 TL'nin üzerindeki Bankkart liraları ise peşin veya taksitle ödeniyor.

ZİRAAT BANKASI'NDAN BANKKART KAMPANYASI

Bankkart kredi veya banka kartı özelliğinizle Coral Travel ile 25.000 - 49.999 TL arası 2.500 TL Bankkart Lirası, 5.000 TL Bankkart Lirası, 100.000 TL ve 100.000 TL'yi peşin veya taksitle alabilirsiniz. 50.000 ile 99.999 TL arasındaki alışverişlerde 7.500 TL Bankkart lira verilecek.

-Kampanya 1-20 Haziran 2024 tarihlerinde geçerlidir.

-Kampanyaya, Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ya da CORAL yazıp 4757'ye SMS göndererek katılabilirsiniz.

-Kampanyaya asıl kart sahibi tarafından katılım sağlanması gerekmektedir.

-Kampanyaya katılmayanlar kampanyadan yararlanamayacaklar.

-Kampanyadan Bankkart lirası kazanmak için alışverişin Bankkart POS cihazı kullanılarak yapılması gerekmektedir.

-Kazanılan Banka Kartı Lirası 28 Haziran 2024 tarihinde tahsil edilecek ve 27 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Banka Kartı Lirası 28 Temmuz 2024 tarihinde geri çekilecektir.

-Kampanya müşteriye özel olup müşteri kazanabilir. Kampanyadan yalnızca bir kez maksimum 7500 TL Bankkart Lira.

-Bankkart ile yaptığınız alışverişlerin ödemesini ekstre tarihine kadar dilediğiniz zaman kazandığınız Bankkart Lirası ile yapabilirsiniz.

-Kazanılan Bankkart Lira anlaşmalı Bankkart firmalarımızda da kullanılabilmektedir.

-Kazanılan Bankkart Lirası, Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanır Bankkart Lira fonksiyonunda kullanılamaz. Bankkart Prestij/Bankkart Prestij Plus kredi kartları ve Bankkart Lira katlama özelliği ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın.

-Bireysel ve kartvizitler için yurtiçi ödemelerde maksimum taksit sayısı kanunlara göre farklılık gösterebilir. Yurt dışında yaptığınız harcamalar için ödeme yapamazsınız.

-Ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibinin harcamalarına dahildir.

-Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak müşterileri kampanyadan hem kredi kartı hem de banka kartı fonksiyonlarıyla yararlanabiliyor.

-Kampanyadan faydalanılan işlemin kampanya bitiminden sonra iptal/iade edilmesi durumunda verilen Banka Kartı Lirası geri alınacaktır.