Zamları Reddeden Büyük İndirim! Benzin, Motorin ve LPG Otogaz Fiyatlarında Müthiş Sürpriz İndirim Fırsatı, Kaçırmayın!

OPET ve BonusFlaş işbirliğiyle akaryakıt alışverişlerinizde şimdi büyük fırsat! 1 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında 400 TL ve üzeri alışverişlerinizde 10 TL bonus kazanın. Hemen katılın, tasarrufun tadını çıkarın!

Zamları Reddeden Büyük İndirim! Benzin, Motorin ve LPG Otogaz Fiyatlarında Müthiş Sürpriz İndirim Fırsatı, Kaçırmayın!

OPET ve Bonus kredi kartı işbirliğiyle düzenlenen akaryakıt kampanyası, 1 Temmuz-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Bonus üyesi olanlar, OPET istasyonlarında BonusFlaş uygulaması üzerinden mobil ödeme veya QR kod ile yapacakları ilk 400 TL ve üzeri alışverişlerinde ekstra 10 TL bonus kazanacaklar.

Kampanyaya katılmak için, "Hemen Katıl" butonuna tıklamak gerekmektedir ve katılım sonrasında yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilecektir. BonusFlaş uygulaması ile yapılan ödemelerde, OPET istasyonlarında kasaya gelmeden önce mobil veya QR kod ile ödeme yapılacağı bilgisinin verilmesi gerekmektedir.

10-tl-bonus.jpg

Kampanya, müşteri bazında geçerlidir ve bir müşteri en fazla 10 TL bonus kazanabilir. İptal veya iade işlemlerinde bonus yüklemesi yapılmayacaktır.

Ayrıca, OPET istasyonlarında yapılan 4 defa 400 TL ve üzeri işlemlerde SMS ile katılma durumunda 100 TL, BonusFlaş ile katılma durumunda ise 110 TL bonus kazanılacak ve bu kampanya ile birleştirilebilecektir. Yani toplamda en fazla 120 TL'ye kadar bonus kazanmak mümkündür. Bu kampanya başka indirim ve kampanyalarla da birleştirilebilir.

Yukarıdaki şartları yerine getiren müşteriler kampanyadan faydalanabilecektir. Akaryakıt fiyatlarındaki zamlardan korunmak isteyen araç sahipleri için güzel bir fırsat olarak görünmektedir.