Sadece 9 gün süre verildi! 18 yaş üzeri herkese 25.000 TL ödeme çıktı

18 yaşını geçen bütün müşteriler faydalanabilecek! Tüm detaylar haberimizde.

Sadece 9 gün süre verildi! 18 yaş üzeri herkese 25.000 TL ödeme çıktı

Banka genç müşterilerinin yüzünü güldürdü! 18 yaşını geçenlere 25 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YENİ 25 BİN TL ÖDEME KAMPANYASI

İş Bankası tarafından yapılan son ödeme kampanyası kapsamında 31 Temmuz tarihine kadar bankanın müşterisi olan ve 18 yaşını geçen vatandaşlara 25 bin TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans ödemesi yapılacak. Banka müşterilerine 2-3 ay vade uygulayacak. Müşteriler kampanya kapsamında en az 300 TL, en fazla 25 bin TL için başvuru yapabilecek. 

iş bankası 25 bin tl ödeme

Kampanyadan faydalanabilmek için başvuruların yalnızca mobil uygulama üzerinden yapılması gerekiyor. Bankanın mobil uygulaması aracılığıyla 31 Temmuz tarihine kadar müşteri olanlar 31 Ağustos tarihine kadar faizsiz ödeme için başvuru yapabilecek. Kampanya yalnızca İş Bankası bireysel kredi kartları için geçerli olacak. İş Bankası ticari kartlar, aidatsız kredi kartları, İş Bankası Vergi Kart, Bayi Kartı, KGF kart kampanyaya dahil olmayacak. İş Bankası faizsiz ödeme kampanyasıyla ilgili detaylı bilgilere resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.