O bankanın müşterilerine talih kuşu kondu! Oturduğunuz yerden 3000 TL almak için hemen yapın

Çiftçilerin ve çalışanların sıklıkla kullandığı Denizbank, yepyeni bir kampanya başlattı! Kampanyasında tüm Denizbanklılara 3000 TL BONUS ödemesi yapacağını duyuran Denizbank, tüm detayları açıkladı. İşte Denizbank’tan geri ödemesiz 3000 TL BONUS ödemesi alma imkanı!

O bankanın müşterilerine talih kuşu kondu! Oturduğunuz yerden 3000 TL almak için hemen yapın

Müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlatan Denizbank, geri ödemesiz olarak 3000 TL BONUS vereceğini duyurdu. Şartları sağlayan tüm müşterilerin kampanyadan faydalanabileceğini söyleyen banka, detayları da aktardı. 

Denizbank, müşterilerine yönelik başlattığı yeni kampanyasıyla dikkat çekiyor. 31 Temmuz 2024 tarihine kadar sürecek olan bu kampanya kapsamında, müşterilere toplamda 3.000 TL BONUS kazanma fırsatı sunuluyor.

Denizbank 3000 TL BONUS kampanyasının şartları neler? 

denizbank kampanya

1 Temmuz 2024 tarihinden itibariyle başlatılan kampanyada, MobilDeniz uygulaması üzerinden katılım sağlanacağı aktarıldı. Kampanyanın müşteri bazında geçerli olduğu kaydedilirken, her bir müşterinin en fazla 3.000 TL BONUS kazanabileceği vurgulandı. Kampanyaya daha önce DenizBank müşterisi olmayanlar da bireysel kredi kartı başvurusu yaparak katılabilecekler. Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler ise 15 Ağustos 2024 tarihine kadar kampanyaya katılabilecekler.

BONUS ödemeleri hemen yüklenecek! 

Kampanyaya katılan müşteriler, 15 Ağustos 2024 tarihine kadar farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her 2.500 TL ve üzeri harcamalarına 300 TL BONUS kazanacaklar. Kazanılan BONUS'lar, 20 Ağustos 2024 tarihinde katılımcıların hesaplarına yüklenecek. Ancak, kullanılmayan BONUS'lar 20 Eylül 2024 tarihinde geri alınacak. Yani, bu süre zarfında müşterilerin kazandıkları BONUS'ları harcamaları gerekiyor olacak. 

denizbank

Kampanyanın detayları neler? Hangi durumlarda BONUS’lar geri alınacak? 

Denizbank'ın bu kampanyası, BONUS özellikli tüm bireysel DenizBank Kredi Kartları için geçerli olacak. Kampanya dahilinde fiziki ve sanal POS işlemleri, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order) işlemleri ve temassız işlemler yer alacak. Nakit Avans ve Taksitli Nakit Avans işlemleri, düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, kuyum, sigorta, BES ve vergi ödemeleri kampanyaya dahil olmayacak.