YouTube kullananlar dikkat! Bundan sonra zamlı ödeme yapacaklar: İşte yeni fiyat listesi

Youtube premium fiyatlarına zam geldi! Aboneler şaşkın. ABD'de yapılan zam haberleriyle gündeme gelen Youtube Premium, öğrenci ve bireysel aboneliklerin ücretini artırdı. Türkiye'de beklenen fiyatlar ne olacak? İşte detaylar...

YouTube kullananlar dikkat! Bundan sonra zamlı ödeme yapacaklar: İşte yeni fiyat listesi

Video platformlarından biri olan YouTube Premium'un abonelik fiyatları ABD'de yapılan zam haberleriyle gündeme geldi. Öğrenci ve bireysel aboneliklerin ücreti arttı. Öğrenciler için ödenen 6,99 dolarlık ücret 7,99 dolara çıkarken, bireysel aboneler ise artık 13,99 dolar ödeyecekler.

TÜRKİYE'DE YOUTUBE PREMIUM ZAMLI FİYATLARI

1

Bu zam haberleri Türkiye'deki YouTube Premium kullanıcılarını da yakından ilgilendiriyor. Şirketin geçtiğimiz ekim ayında Aile paketinin ücretini 22,99 dolardan 17,99 dolara çıkardığı hatırlanıyor. Dolardaki artışı göz önüne aldığımızda Türkiye'ye yapılacak zam oranlarının da dikkat çekeceği belirtiliyor.

Şu an için YouTube Premium'un Türkiye fiyatları şu şekilde: Öğrenci planı için 19,49 TL, bireysel plan için 29,99 TL ve Aile planı için 59,99 TL. Bu fiyatlara yapılacak zam oranlarının, döviz kurlarındaki artışla birlikte daha da yükselebileceği tahmin ediliyor.

Küresel enflasyon ve döviz kurlarındaki artış Türkiye'yi de etkilemekte, yaşanan ekonomik zorluklar da vatandaşların harcamalarını etkilemektedir. YouTube Premium'un zam kararının, ülkedeki yatırımcılar ve kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu. Bu konuda farklı görüş ve düşünceler yorumlar bölümünde paylaşılmaya devam ediyor.