Yerinizden bile kalkmadan 1000 TL'niz olacak! 1 dakikasını ayıran hediyeyi kapacak

Şubelere gitmeye gerek kalmadan oturduğunuz yerden kampanyadan yararlanabileceksiniz. Garanti BBVA, banka müşterisi olanlara özel avantaj sunuldu. İşte yarın sona erece 1000 TL hediye için tüm detaylar...

Yerinizden bile kalkmadan 1000 TL'niz olacak! 1 dakikasını ayıran hediyeyi kapacak

Bankadan gelen bilgiler üzerine şubeye gitmeye gerek kalmadan kredi kartı başvuru yapılarak kampanyadan yararlanabilirisniz. Onaylanan kredi kartı başvurusuyla beraber müşterilere 1000 TL hediye kartı verilecek. Kampanyadan yararlanamk için gerekli olan şartlar ve tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

KAMPANYA ŞARTLARI
31 Ocak tarihine kadar devam edecek kampanyaya katılım sağlanırken şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olan ve kredi kartı başvurusunda bulunanlar yararlanabilecek. Kampanya içeriğinde onaylanan kredi kartı başvurusu yapanlara 1000 TL harcamaya özel 1000 TL bonus kazandırılır.
garanti bankası
Başvuru yapmak isteyenler bankanın mobil uygulamayı indirilmesiyle beraber Garanti müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yapanlar, onaylanan başvurularında 1000 TL harcamalarına karşılık 1000 TL bonus kazanacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları kabul edilir. Fakat Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir. Kampanya, personel kartlarını dahil etmez.