Kıskançlıkta dünya markası olan en kıskanç burçlar! Onlarla sevgili olmak cehennem gibi

Kıskanç insanlarla iletişim kurmak zor olabilir. Bunun nedeni başkalarının başarısını kabul edememeleri ve her zaman zirvede olmaları gerektiğini düşünmeleridir. Özellikle aşk ve ilişkiler söz konusu olduğunda çok kısıtlayıcı ve sahiplenici olabilirler. En çok kıskanan burçların listesi son zamanlarda astrolojiyle ilgilenen herkes tarafından soruluyor. Astrologların hazırladığı en kıskanç burçlar listesi haberimizde..

Kıskançlıkta dünya markası olan en kıskanç burçlar! Onlarla sevgili olmak cehennem gibi

Astrolojide genel olarak kıskançlık özelliğiyle ilişkilendirilen çeşitli burçlar vardır. Ancak burçların genel özelliklerinin olduğunu ve bireysel farklılıkların da önemli olduğunu unutmamak gerekir.

Bazı insanlar bir ilişkide partnerlerinin hayatını destekleme konusunda iyi değildir. Gizlice partnerlerinin başarısını çok kıskanırlar ve bu konuda mutsuzdurlar. Kıskanç insanlarla ilişkileri sürdürmek çok zor olarak bilinir. Çünkü onların desteğini asla hissetmezsiniz. İşte kıskançlığa yatkın olduğu söylenen bazı burçlar..

BOĞA BURCU

Sahiplenici oldukları ve istikrar arayışında oldukları biliniyor. Genellikle sadık partnerler olmalarına rağmen, partnerlerinin başarısını kendi güvenlikleri ya da refahları için bir tehdit şeklinde algıladıklarında kıskançlık tetiklenebilir. Partnerinizin başarıları sizin başarılarınızı gölgelediğinde, yetersizlik duygusu yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Çok duygusal ve hassaslardır. Partnerinin başarısından dolayı kendisini güvensiz hissettiğinde ya da görmezden gelindiğinde kıskançlık yaşayabilirler. Yengeç burcu duygusal bağa değer verir ve partnerinin başarılarının göz ardı edildiğini veya gölgede bırakıldığını hissederse kıskanabilir ve onay arayabilir.

ASLAN BURCU

Aslanlar ilgi odağı olmayı ve başkaları tarafından beğenilmeyi severler. Partnerinizin başarısı dikkatleri sizden uzaklaştırırsa kıskanabilirsiniz. Aynı zamanda rekabet konusunda da zorluk yaşama eğilimindedirler ve partnerlerinin başarılarını kıskançlık hissetmeden tam olarak kutlamayı kendilerince zor bir durum olarak bulabilirler.

Kıskançlıkta dünya markası olan en kıskanç burçlar

BAŞAK BURCU

Kendinizden ve başkalarından yüksek beklentileriniz var. Partnerinizin başarısının sizin eksikliklerinizi ve kusurlarınızı öne çıkardığını düşünüyorsanız kıskanabilirsiniz. Analitik yapıları kendilerini partnerleri ile karşılaştırmalarına yol açabilir. Kendilerini kıskanabilir ve eleştirebilirler.

AKREP BURCU

Bazen çok sahiplenici olurlar. Partnerinizin başarısının ilişkideki gücünüzü veya kontrolünüzü azalttığını düşünüyorsanız kıskanabilirsiniz. Kıskançlığınız, partnerinizin yerini alma korkusundan ya da partnerinizin dikkatini kaybetme korkusu durumundan kaynaklanıyor olabilir.