Yeni otomobil hayali kuranlara en ucuz sıfır otomobiller listesi!

Yeni yılda araç sahibi olmak isteyenler için otomobil sektöründe heyecanlı bir dönem başlıyor. Düşük faiz oranları, özel indirimler ve avantajlı ödeme seçenekleri sunan otomobil firmalarının çeşitli kampanyaları merak konusu oldu. Detaylar haberimizde!

Yeni otomobil hayali kuranlara en ucuz sıfır otomobiller listesi!

Yeni yılda otomobil sahibi olmak isteyenler için bir dizi sıfır araç kampanyasıyla karşılaşıyoruz. Otomobil firmaları, düşük faiz oranları, özel indirimler ve avantajlı ödeme seçenekleri sunarak tüketicilere çeşitli imkanlar sağlıyor. İşte bu kampanyalardan bazılarına göz atalım.

CHERY:

Chery, Ocak kampanyasında fiyatlarını sabit tutarak dikkat çekiyor. Kampanya süresince tüm Chery modellerinde 50 bin TL’ye kadar araç takas desteği ve 200 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

PEUGEOT:

Peugeot, 2008 ve E-2008 modellerinde 165 bin lira için 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Yeni 408 modellerinde ise 250 bin lira için 12 ay vadede faizsiz kredi avantajı mevcut. Markanın hatchback sınıfındaki temsilcileri olan 308 ve elektrikli E-308 modellerinde de 150 bin lira için 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanı sağlanıyor.

araç

CITROEN:

Citroen'in C4 X modeli, 250 bin TL için 12 ay ve yüzde 1,99 faizli kredi fırsatı sunuyor. Aynı zamanda C4 X’in elektrikli versiyonu olan ë-C4 X, 250 bin TL için 12 ay ve yüzde 0,99 faizli kredi veya tüzel müşterilere özel 400 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faizli kredi seçenekleriyle alınabiliyor. Citroen'in diğer modelleri de çeşitli faiz oranları ve kredi seçenekleri ile dikkat çekiyor.

NISSAN:

Nissan Qashqai'nin Ocak ayı kampanyasında farklı donanım seviyelerine göre nakit alım indirimi ve sıfır faiz imkanı sunuluyor. Benzinli Qashqai modellerinde 150.000TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz kredi imkanı veya 150.000TL nakit alım indirimi sunuluyor.

OPEL:

Opel, Corsa, Astra, Mokka, ve Grandland gibi modellerde çeşitli kredi avantajları sunuyor. Örneğin, Corsa 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla satışa sunuluyor. Elektrikli modeller olan Corsa Elektrik, Mokka Elektrik ve Astra Elektrik de benzer avantajlarla tüketicilere sunuluyor. Opel'in ticari araçları olan Combo Cargo, Combo Life, Vivaro Cargo ve Vivaro City Van modelleri de çeşitli fiyatlarla satışa sunuluyor.

araç

Bu kampanyalar, otomobil almak isteyenleri çeşitli seçeneklerle buluşturarak yeni yılda otomobil sahibi olmayı düşünenlere çeşitli fırsatlar sunuyor. Bu markaların kampanya detayları ve avantajları, tüketicilerin ihtiyaçlarına uygun seçeneklerle dolu.