Yatırımını buna yapan köşeyi dönecek! Ünlü ekonomist zengin olmanın tüyosunu verdi

Ekonomist Tuna Kaya, yatırımcılara maksimum getiri sağlayacak yatırım aracını açıkladı. Bu konuyla ilgili tüm detayları burada bulabilirsiniz..

Yatırımını buna yapan köşeyi dönecek! Ünlü ekonomist zengin olmanın tüyosunu verdi

Milyonlarca yatırımcı servetlerini çeşitli yatırım ürünleriyle değerlendirmek istiyor. Kripto para da bu araçlardan biri. Son ralli yatırımcıların tüm dikkatini üzerine topladı. Ekonomist Tuna Kaya da kripto paralara ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"71.000 dolara geri döndü"

Ocak ayında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) bazı spot Bitcoin ETF'lerini onayladığını duyurdu. Bu duyuru sonrasında Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 doların üzerine çıktı ve üç ayda 73.000 dolara yükseldi. Fakat, bu yükseliş sonrası ani bir düşüş yaşandı ve birçok yatırımcı ani varlık kaybı yaşadı. Ancak iyi zamanlarda da kazananlar oldu. Bitcoin şu anda 71.000 dolar civarı işlem görüyor.

Son dönemde kripto para piyasasında dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor. Bu durum yatırımcıların dikkatini çekmiş ve birçok kişinin farklı yatırım seçeneklerini değerlendirmesine yol açmıştır. Özellikle kripto varlıklarda meydana gelen volatilite, yüksek getiri arayışında olan yatırımcıların ilgisini çekerek piyasada önemli bir ivme yarattı.

Tuna Kaya: Rekor kıracak!

Yatırımını buna yapan köşeyi dönecek! Ünlü ekonomist zengin olmanın tüyosunu verdi

Tuna Kaya, kripto paralar hakkında görüşlerini açıkladı. Kaya, potansiyel yaz düşüşünün bir satın alma fırsatı olarak görülmesi gerektiğini söyledi.

Ünlü ekonomist, ayrıca pazarın ağustos ayında daha da keskin bir şekilde yükselmesini beklediğini söylerken Fibonacci araştırmasının haftalık grafikte Bitcoin ticaretinin 69.000 doların üzerinde olduğunu gösterdiğini de ifade etti.

Halen 69.000 doların üzerinde olan Bitcoin için başlangıç ​​hedefinin 83.000 dolar olduğunu ve bu hedefe yıl sonuna kadar ulaşılmasını beklediğini kaydeden Tuna Kaya, Bitcoin'in yıl sonuna kadar 122.000 dolara ulaşacağını, bu seviyenin yeni hedeflerinden biri olduğunu açıkladı.

"Satın alalım ve sabırla bekleyelim."

Ekonomist Tuna Kaya, sabır gerektiğini vurguladı ve "satmayın" tavsiyesinde bulundu. Kaygıya ya da paniğe gerek olmadığını söyleyen Kaya, önlerinin parlak olduğunu anlattı. Genel yükseliş eğiliminin 2025 ortasına kadar devam etmesinin beklendiğini açıklayan ünlü ekonomist, varlıkların elde tutulması ve yüksek kaldıraçtan kaçınılması gerektiğini vurgulayarak varlıkların bu şekilde kilitlenip israf edilmemesi gerektiğini de aktardı.