Vakıfbank Dev Alımı: KPSS'siz 1882 Kişi Aranıyor, Başvurular Başladı!

Vakıfbank tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 1882 memur personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan bilgileri yazımızda. İşte ilan.

Vakıfbank Dev Alımı: KPSS'siz 1882 Kişi Aranıyor, Başvurular Başladı!

Vakıfbank KPSS Şartı Aramadan Personel Alımı Yapacak

Son dakika açıklamasına göre Vakıfbank, yeni personel alımları için harekete geçiyor. Banka, kariyer sayfasında yayınladığı ilanda çeşitli kadrolarda banka memuru alımı yapılacağını duyurdu.

2023/07/03/bankada-calismak.webp

Kadrolar ve Başvuru Süreci

KPSS puanı aranmadan gerçekleştirilecek olan banka personeli alımı, şu pozisyonları kapsayacak: Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur.

VakıfBank, "Kurulduğu günden bu yana ülke ekonomisinin gelişimi ve dünya ekonomisiyle bütünleşmesine katkıda bulunmak, sosyal sorumluluk bilinciyle uzun yıllardır spora ve kültür sanat hayatına yaptığı katkılarla örnek bir kurum olmak amacıyla faaliyetlerini sürdüren VakıfBank, bugün Türk bankacılığında köklü bir geleneğin ve deneyimin simgesi olmuştur" ifadeleri ile personel alımı ilanını duyurdu. Başvurular 17 Ekim'de başladı ve 1 Kasım 2023 tarihine kadar devam edecek.

Sınav ve Başvuru Şartları

Başvuru yapan adaylar, 2 Aralık 2023 tarihinde sınava alınacaklar. Sınavın gerçekleştirileceği iller şunlardır: Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elâzığ, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul (Anadolu), İstanbul (Avrupa), İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Zonguldak.

Vakıfbank'a başvuruda bulunmak isteyen adayların, belirtilen tarihler arasında gerekli evrakları tamamlayarak başvurularını yapmaları önemlidir. Bu süreçte herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli özenin gösterilmesi gerekmektedir.

Yeni iş fırsatları ve kariyer yolculuğunuz için Vakıfbank'ın sunduğu bu önemli fırsatı değerlendirmek için başvurunuzu yapmayı unutmayın!