Uzman isim Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarihi verdi! Duyan o coinleri yakın markaja aldı

Bitcoin, altın ve gümüş hakkındaki yorumlarıyla dikkat çeken ve BTC boğası olarak tanınan Robert Kiyosaki, Bitcoin'in Haziran 2024'e kadar 100.000 dolara yükseleceğini söyledi. Kiyosaki, Bitcoin çökerse ne yapacağı sorusuna verdiği yanıtla herkesi şaşkına çevirdi.

Uzman isim Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarihi verdi! Duyan o coinleri yakın markaja aldı

"Zengin Baba, Yoksul Baba" kitabının yazarı ve Bitcoin yatırım destekçisi Robert Kiyosaki, önceki bir gönderide Bitcoin'in fiyatı düşerse ne yapacağını açıkladı.

Robert Kiyosaki, bu sorunun kendisine sık sık sorulduğunu belirterek, "Böyle bir durumda olduğum için mutluyum." dedi. Kiyosaki, fiyat düşüşünde Bitcoin'i ucuza satın alabilmek adına bir fırsat olarak görüyor ve şöyle diyor: "Düşüş sona erdiği zaman daha fazla Bitcoin almayı planlıyorum."

Uzman isim Bitcoin'in 100 bin dolar olacağı tarihi verdi

Kiyosaki'nin yaklaşımı diğer şirketler için de geçerli. Kiyosaki, altın ve gümüş gibi yükselen varlıklardaki ani düşüşleri bir "indirim" olarak görüyor ve bu varlıkların uzun vadeli yatırımlarda en uygun olduğuna inanıyor. Kiyosaki, Bitcoin'in fiyatının Haziran 2024'e kadar 100.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. 16 Kasım 2023'ten itibaren Bitcoin fiyatı geçen yıla göre %113 artışla 51.076 dolardı.

Kiyosaki, ABD'de hisse krizinün yaşanacağını ve aynı zamanda da altın ve gümüş gibi bazı emtia stoklarının bu durumdan faydalanacağını savunuyor.