Uçak bileti almak isteyene devasa kampanya! Bunu yapana 300 TL indirim var

Pegasus ve Yapı Kredi'den seyahat severlere müjde! İki dev şirketin ortaklığıyla düzenlenen kampanyada, biletlere 300 TL indirim uygulanacak. Kampanya şartları ve diğer detaylar haberimizde...

Uçak bileti almak isteyene devasa kampanya! Bunu yapana 300 TL indirim var

Son günlerde yaptığı indirimlerle dikkat çeken Pegasus, bu kez Yapı Kredi ile ortak bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri Pegasus biletlerinde 300 TL indirim kazanabilecekler.

Yapı Kredi müşterilerine müjde! 31 Temmuz'a kadar Pegasus'tan 3.000 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 300 TL WorldPuan hediye ediliyor. Bu puanlarla Pegasus uçak biletlerinizi indirimli alabilirsiniz.

yapıkredi bankası

Yapı Kredi World kampanyası kapsamında, 31 Temmuz'a kadar Pegasus veya Pegasus uygulaması üzerinden yapılan tek seferde 3.000 TL ve üzeri alışverişlerde müşterilere 300 TL WorldPuan verilecektir. Bu puanlar, Pegasus uçak bileti alımlarında doğrudan indirim olarak kullanılabilir. Kampanyadan yararlanmak için World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmanız gerekmektedir. Kazandığınız puanlar 7 Ağustos'ta hesabınıza yüklenecek ve 6 Eylül'e kadar geçerli olacaktır.