Toyota yılın kampanyasını patlattı! 350 bin TL'si olan bu modeli kapacak

Toyota 2024 kampanyasını duyurdu! Araba almak isteyenlerin yüzü gülecek! İşte detaylar...

Toyota yılın kampanyasını patlattı! 350 bin TL'si olan bu modeli kapacak

Otomobil dünyasının devi Toyota, Şubat 2024'te sıfır kilometre araç almak isteyenleri heyecanlandıracak bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Firmadan yapılan açıklamaya göre, sadece 350.000 TL peşinatla hayalinizdeki araca kavuşma fırsatı sunuluyor. Bu kampanya ile Toyota, otomobil tutkunlarını bütçe dostu seçeneklerle buluşturarak dikkat çekiyor.

Firma, sıfır kilometre otomobil fiyatlarında önemli bir revizyon yaparak belirli oranlarda zam uyguladı. Bu güncellemeyle birlikte, Toyota'nın binek otomobil kategorisindeki en ekonomik modeli bile 1 Milyon TL'nin üzerine çıktı. Ancak Toyota, bu zorlu dönemde müşterilerine uygun fiyatlı ve ekonomik çözümler sunma konusundaki kararlılığını ortaya koyuyor.

Sıfır araç almak isteyenler için öne çıkan bütçe dostu seçenek ise hafif ticari araçlar. Bu araçların binek otomobillere göre daha makul fiyatları, bütçe sıkıntısı yaşayanlar için ideal bir çözüm sunuyor. Hafif ticari araçlar, belki lüks bir konfor sunmasa da günlük otomobil ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayarak ekonomik bir tercih haline geliyor.

toyota 2024

Toyota, dünyada en çok otomobil satan marka olarak öne çıkarken, özellikle hafif ticari araç segmentinde sunduğu yeni kampanya ile dikkat çekiyor. Firma, Toyota Proace City Cargo modeli için 700.000 TL'lik bir fiyat açıkladı ancak müşterilere cazip bir peşinat seçeneği sunuyor. Kampanyaya dahil olan müşteriler, sadece 350.000 TL peşinat ödeyerek kalan 350.000 TL'yi 36 ay vadeli taşıt kredisi ile ödeyebilme imkanına sahip oluyorlar.

Bu kampanya, Toyota tutkunları için heyecan verici bir fırsat sunarken, otomobil almayı düşünenleri avantajlı fiyatlarla buluşturuyor. Sıfır araç hayali kuranlar, bu kampanya ile Toyota'nın kalitesine uygun bir bütçeyle sahip olma şansını kaçırmamalı.