Tek bir SMS ile 15.000 TL destek ödemesi! Başvuruyu kaçıran hakkını kaybedecek

PTT'nin Türkiye'nin tüm kadın vatandaşlarına yönelik hibe programı başlatması kamuoyunda olumlu karşılandı. Toplumun her kesiminden kadınlar SMS ve TC kimlik numaralarıyla bu destekten yararlanabiliyorlar. Kadınlara yönelik bu önemli destek, ekonomik bakımdan sıkıntı yaşayan pek çok insanı rahatlatacak.

Tek bir SMS ile 15.000 TL destek ödemesi! Başvuruyu kaçıran hakkını kaybedecek

Türkiye'nin dört bir yanında kadınlar ekonomik baskı ve aynı zamanda zorluklarla karşı karşıya. Başta ev hanımları olmak üzere kadınların maddi sıkıntılar yaşadığını göz önünde bulundurarak evli, bekar, çalışan ya da işsiz fark etmeksizin tüm kadınlara destek sağlamak amacıyla PTT ve Aktif Bank ile ortaklık kurduk. Acil paraya ihtiyacı olan kadınlara yönelik bu finansman programına başvuru süreci olabildiğince basit ve hızlı olacak şekilde tasarlandı. Peki PTT'nin sunmuş olduğu destek ödemesinin koşulları neler ve nasıl başvuru yapılır? 15.000 TL nakit desteğine ilişkin bilmeniz gereken her şey burada.

PTT, Aktif Bank iş birliğiyle maddi sıkıntı yaşayan kadınlara yönelik kampanya başlatıldı. Bu kampanya sosyal statüleri ne olursa olsun tüm kadınlara açıktır. Mali destek için başvuruda bulunmak kolaydır ve sağlanan yardım anında hesabınıza aktarılacaktır.

Tek bir SMS ile 15.000 TL destek ödemesi

PTT destek ödemelerine başvuru kriterleri oldukça esnektir. Bu kampanyadan sigortası olup olmamasına bakılmaksızın tüm kadınlar faydalanabilmektedir. Başvuru süreci SMS yoluyla kolaylıkla tamamlanabilmektedir. Cep telefonunuza "KREDİ" yazıp başvurunuzu 3050'ye SMS ile gönderin. Akabinde Aktif Bank iş birliğiyle hazırlanan 15.000 TL tutarındaki destek fonu ilgili hesaplara aktarılacak.

SMS ile başvuru yapmakta zorlanan veya başka bir yöntem tercih etmek isteyen vatandaşlar için alternatifler mevcuttur. Başvurular Aktif Bank internet şubeleri veya en yakın PTT şubesi üzerinden yapılabilecek. Özellikle işsiz kadınlara maddi destek sağlayan bu krediye Türkiye'deki tüm kadınlar başvurabiliyor.

Aktif Bank, düşük faize sahip kredi desteğiyle tüm dikkatleri üzerine topluyor. N Kolay dijital bankacılık sistemiyle kadınlar internet şubelerinden 24 saat başvuru yapabiliyor. Seçebileceğiniz maksimum vade 36 ay olup, 15.000 TL'ye varan desteklerden yararlanabilirsiniz. Geri ödeme sürenizin kısaltılması, toplam geri ödeme tutarınızın azalmasına ve aylık geri ödeme tutarınızın artmasına neden olabilir.