SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisine 15.000 TL geri ödemesiz nakit! Emeklilere talih kuşu kondu

Yaşanılan ekonomik sıkıntıların arasında yüzleri güldürecek bir haber Garanti Bankasından geldi. İşte haberin detayları…

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisine 15.000 TL geri ödemesiz nakit! Emeklilere talih kuşu kondu

Bankalar müşteri portföylerini genişletmek için her gün yeni bir kampanya duyuru yapıyor. Yeni bir kampanya duyurusu da Garanti Bankasından geldi. Detaylar haberimizde…

dizi

EMEKLİLERE KARŞILIKSIZ 15.000 TL İKRAMİYE! BAYRAMDAN SONRA BAŞLIYOR

Emeklilere 15.000 TL tutarında ücretsiz ikramiye ödenecek. Bu ödeme bayramdan sonra başlayacak.

Türkiye'de bankaların emeklilere destek kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Kendilerini tercih edenlere rekor emekli maaşı ve ikramiye ödeyen bankalar, Haziran ayı bitmeden promosyon sayısını artırdı. Emeklilere en yüksek promosyonu sunan bankalardan biri olan Garanti BBVA, haziran ayı sonunda başvurusunu tamamlayan emekli müşterilerine 15.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. Garanti Bankası, kayıt işlemini 30 Haziran 2024'ten önce tamamlayan emeklilere vereceği promosyon tutarını güncelledi. Garanti Bankası, emekli maaşını 3 yıl süreyle alıkonan emeklilere rekor promosyon ödemesi yapacak, ödemeler maaş skalasına göre yapılacak. Ayrıca Garanti Bankası, ücretsiz havale ve EFT gibi pek çok ek avantaj da sunuyor. Peki emekliler Garanti Bankası'nda terfi başvurusunu nasıl yapıyor?

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekli maaşını Garanti Bankası'na aktarmak isteyen ve maaş artışından yararlanmak isteyen emekliler, hızlı ve kolay başvuru süreci sayesinde sadece birkaç dakika içinde emekli maaşını aktarabilecek. Promosyon ve maaş transferlerinizi Garanti Bankası mobil uygulaması veya internet bankacılığı üzerinden dijital asistan aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz. Veya TC kimlik kartınızla Garanti Bankası şubelerine giderek kayıt yaptırabilirsiniz.

EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR OLDU?

Türkiye'de pek çok özel ve kamu bankası emeklilere terfi verme yarışına katıldı. Emeklilik promosyon kampanyalarında tutar arttıkça artıyor. Garanti Bankası bu konuda en cazip ve tanıtım bankalarından biri haline geldi. Promosyon ücreti bankanın maaş skalasına göre değişmekte olup 15.000 TL'ye kadardır. Garanti Bankası'nın emeklilik promosyon kampanyası hakkında daha detaylı bilgiye bankanın resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Garanti Bankası müşterilerine ek avantajlar da sunmaktadır. Emeklilik sahipleri ve Garanti Bankası müşterileri, ücretsiz havale ve EFT gibi birçok ayrıcalıktan yararlanıyor. Bu avantajlar arasında yeni müşterilere 30.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkânı da yer alıyor. Yani Garanti Bankası'na üye olarak hem promosyonlardan faydalanabilir hem de faizsiz kredilerden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.