Şimdi almayan yarın pişman olacak! Gram altın fiyatlarında bomba gelişme

Altın piyasası ile ilgili yorumlarıyla tanınan İslam Memiş yatırımcılara yönelik yaptığı bir açıklamasında, "Köprüden önceki son çıkış" ifadelerini kullanırken bu ayın şampiyonunun yine altın olacağını söyledi. Memiş, altının gram fiyatının önce 3 bin, ardından 3 bin 500 lira olacağını aktardı.

Şimdi almayan yarın pişman olacak! Gram altın fiyatlarında bomba gelişme

Altında her düşüş trendinin bir alım fırsatı şeklinde görüldüğünü söyleyen İslam Memiş'ten merakla beklenen açıklamalar ardı ardına geldi. Memiş, altın, dolar ve euro yatırımı yapan vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.

İslam Memiş, yatırımcılar için güvenli liman olan altının temmuz ayında en az 3 bin liraya ulaşmasını beklediğini söyledi.

GRAM ALTINA YATIRIM YAPANLAR ŞANSLI

İslam Memiş, temmuz ayında altın fiyatlarının yeni rekorlar kaydedileceğini ve altının gram miktarının 3 bin ila 3 bin 500 liraya ulaşacağını söyledi. Altın fiyatlarındaki ani düşüş nedeniyle yatırımcıların çok şanslı olduğuna dikkat çekerek, "Bu alım fırsatı kaçırılmamalı" dedi.

Şimdi almayan yarın pişman olacak

Kurban Bayramı sonrasında altın ve gümüş fiyatları üzerindeki baskının devam etmeyeceğini öngördüğünü kaydeden İslam Meiş, altının ons başına 2.300 dolara, ardından 2.280 dolara gerilemesini beklediğini de aktardı. Memiş, "Gram cinsinden altın her zaman ons altını takip eder" dedi.

İslam Memiş, açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:

"Ons nereye giderse gram altın da oraya gider. 2415 lira 2420 lira arasında değişmektedir. Üstte 2450 lira yazıyor. Burada dolaşıyor. Soru basit. Altın almanın zamanı geldi mi? Evet. Bu çalışmanın bayrama kadar tamamlanması yönündeki yorumlarım geçerliliğini koruyor"

Geçtiğimiz mayıs ayının şampiyonunun gümüş olduğunu vurgulayan İslam Memiş, "Gümüşün onsu 29,50 dolar destek seviyesini takip edeceğiz. 31.50’de direnç var. 1 gram gümüşün fiyatı 31 Lire 47 kuruş. Burada 30 lira tahminim devam ediyor ama bu düşüşle alakalı. Gümüş ve altın üzerindeki baskı bu hafta da devam edecek" dedi.