Sıfır otomobillerde dev kampanya! Listeye hemen bakın: Hepsi sıfır faizle satışta!

Opel, haziran ayına özel kampanyasını açıkladı. Şirketin duyurusuna göre, yenilenen Opel Corsa, Astra, Crossland, Mokka ve Grandland modelleri için sıfır faizli ve düşük faizli kredi seçenekleri sunulacak.

Sıfır otomobillerde dev kampanya! Listeye hemen bakın: Hepsi sıfır faizle satışta!

Opel, haziran ayında binek ve hafif ticari araçlar için cazip satın alma koşulları sunmaya devam ediyor.

OPEL'İN HAZİRAN KAMPANYALARI

Yapılan açıklamaya göre, yenilenen Opel Corsa, 250 bin lira için 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, Opel Astra, 200 bin lira için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi seçeneği ile yeni sahiplerini bekliyor.

Opel'in popüler SUV modeli Crossland, 200 bin lira için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi fırsatı ile sunuluyor. Ayrıca, Opel Vizör ve Pure Panel kokpite sahip Mokka da, 200 bin lira için 12 ay vadeli ve sıfır faizli kredi imkanıyla müşterilerini bekliyor.

Opel'in en yeni SUV modeli ve Alman teknolojisinin zirvesi olan Opel Grandland, 250 bin lira için 12 ay vade ve %1,99 faizli kredi seçeneğiyle müşterilere sunuluyor.

Opel, bu yıl tüm modellerinin elektrikli versiyonlarını piyasaya sürmeyi planlıyor ve "Şimşek" logosunu elektrikle buluşturuyor. Müşterilere cazip finansman imkanları sunarak elektrikli araçlarını tanıtmayı hedefliyor.

opel corsa

Yeni Opel Corsa'nın tamamen elektrikli versiyonu olan Corsa Elektrik, 200 bin lira için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi seçeneğiyle satışa sunuluyor. Opel Mokka'nın yüzde 100 elektrikli modeli olan Mokka Elektrik ise 300 bin lira için 12 ay vade ve sıfır faizli kredi imkanı ile alıcılarını bekliyor.

Opel Astra Elektrik, 300 bin lira için 12 ay vade ve %0 faizli kredi seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Yeni Corsa Elektrik GS, Mokka Elektrik ve Astra Elektrik modelleri ise Ultimate donanım seviyesiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Opel, "İşi Almanlara Bırakın" sloganıyla ticaret dünyasını kolaylaştırıyor ve KOBİ'lerin tüm gereksinimlerini karşılamak için binek otomobil konforunu hafif ticari araç özellikleriyle birleştiriyor. 

Haziran ayında, Opel'in tüm hafif ticari araç serisi için özel kredi seçenekleri, online rezervasyonlara özel fiyatlar ve KOBİ'lere yönelik özel teklifler sunuluyor. Alman mühendisliğinin eseri olan yeni Zafira, 300 bin lira için 12 ay vadeli ve %0 faizli kredi imkanıyla satışa sunuluyor. 

Yeni Combo ve yeni Combo Cargo modelleri, 225 bin lira için 12 ay vadeli ve %0 faizli kredi seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. Ayrıca, yeni Vivaro Cargo, yeni Vivaro City Van ve yeni Movano da 225 bin lira için 12 ay vadeli ve %0 faizli kredi fırsatlarıyla showroomlarda yerini alıyor.

Opel, haziran ayı kampanyalarına ek olarak çeşitli ödeme çözümleri de sunuyor.

Opel, geniş hafif ticari ürün yelpazesi ve Alman teknolojisiyle çağdaş tasarımlar sunduğu yeni binek modelleriyle haziran ayında müşterilerini showroomlarına bekliyor. Opel Türkiye web sitesi üzerinden de tüm modeller ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi alabilir, online olarak araç satın alabilirsiniz.