Sıfır otomobilde en düşük fiyatlı 6 model! Fiyatları gören bayilere akın ediyor

Sıfır araç sahibi olmak isteyenler, fiyatı oldukça düşük 6 yeni model ile ilgilenmeye başladılar. Bu yeni modeller ise yakında trafiğe çıkmak üzere. İşte detaylar..

Sıfır otomobilde en düşük fiyatlı 6 model! Fiyatları gören bayilere akın ediyor

Türkiye otomobil pazarı Çin'den gelen yeni marka ile birlikte modellerle de büyümeye devam ediyor. Japonya'da tanıtılması planlanan 10 model listelenirken, yeni araçların da pazara sunulması için hazırlıklar sürüyor. Altı yeni göz alıcı model, çok sayıda kişinin otomobil sahibi olmasını sağlayacağı söyleniyor.

"Çin'den yeni modeller piyasada"

Sıfır otomobilde en düşük fiyatlı 6 model

Türkiye'de otomotiv pazarı sürekli çeşitleniyor. Bu pazara yeni Çin markaları ve modelleri de eklendi. Son olarak aynı marka ve Chery modelleriyle Türkiye'nin gündemini sarsan Çin otomobil pazarı, yeni marka ve modellerle karşımıza çıkıyor.

Çin'den birçok marka ve model geliyor ve büyümeye devam ediyor. Sonuçta Chery, marka ve modelleri ile Türkiye gündemini sarsarken, Çin otomobil pazarı da yeni markalarını ve modellerini piyasaya sürerek adından söz ettirmeyi başarıyor.

Toplamda altı tip aracı pazara sunan şirket, araç sahipliğini teşvik eden bir yaklaşım benimsiyor. Bu yeni modeller arasında iki adet benzinli SUV, iki adet benzinli ticari araç ve iki adet elektrikli ticari araç yer alıyor. Çin'in DFSK'sı, Türkiye pazarında yeni modelini duyurmasıyla dikkat çekiyor. Merakla beklenen bir diğer model olan BYD'nin ise 3 Kasım'da Türkiye pazarına girmesi planlanıyor.

FENGON 500

FENGON 500

Yakın gelecekte piyasaya sürülecek SUV modellerinden birisi olan Fengon 500 1.5 Premium modelinin fiyatı 1.175.000TL şeklinde belirlendi.

FENGON 5

FENGON 5

DFSK'nin Fengon 5 1.5T Premium modeli 1.590.000 TL başlangıç ​​fiyatıyla satılıyor.

EC31PRO

EC31PRO

EC31 PRO tek kabinli elektrikli kamyonet 1.140.000 TL'den satışa sunuldu.

C31 1,5M/T Pro - C32 1,5M/T Pro

C31 1,5M/T Pro - C32 1,5M/T Pro

Lansmana sunulan iki benzinli ticari araçlardan ilki olarak bilinen C31 1.5 M/T PRO'nun tek kabinli pikap modeli, oldukça ekonomik seçeneklerle 675.000 TL'ye satılıyor. Bir diğer benzinli ticari aracı olan C32 1.5 M/T PRO çift kabinli modeliyse 720.000 TL fiyatla tüketicilerin beğenisine sunuldu.