Şart şurt yok! Bayram öncesi 40.000 TL acil nakit kredi müjdesi geldi

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala maaş artışları konusunda anlaşmaya varılırken yeni duyurular gelmeye devam ediyor.

Şart şurt yok! Bayram öncesi 40.000 TL acil nakit kredi müjdesi geldi

Yerel yönetim çalışanları ve ülke genelindeki çeşitli kurum, yetkili, iş yeri ve üniversitelerde görev yapan kişiler, maaş artış görüşmelerinin sonucunu yakından izliyor. Çalışan maaş artışlarıyla ilgili olarak bankalarla yapılan görüşmeler sonucunda 1 Haziran ile ay sonu arasında anlaşmaya varılırken 1 Haziran itibariyle yapılacak olan açıklamalar da merak ediliyor.

40.000 TL'lik Promosyon Anlaşması

Bayram öncesi 40.000 TL acil nakit kredi müjdesi geldi

Ülke genelindeki çeşitli belediye yönetimi, kurumlar, yetkili makamlar, iş yeri ve üniversite çalışanlarına yönelik maaş artışları konusunda 1 Haziran'dan Haziran ayı sonuna kadar anlaşmaya varılması halinde kamuoyuna bilgi verilecek. Bu kapsamda geçmiş davalarda maaş artışlarına ilişkin yapılan açıklamalar da 1 Haziran'da görüşülecek.

Hatta Milas Belediyesi geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında promosyon ödemelerine ilişkin bilgiler bile paylaşmıştı. Belediyeden yapılan açıklamada, Emek Personel Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile Türk Ekonomi Bankası'nın arasında 40 bin TL tutarında finansman anlaşması imzalandı. Haziran ayında maaş artışlarına ilişkin bir açıklama daha yapılması bekleniyor.