Sadece emeklilere özel 12.000 TL! Kampanya bugün başladı

Emeklilerin geçinmekte zorlandığı bugünlerde İş Bankası yeni bir kampanya başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında emeklilerin İş Bankası üzerinden promosyon ödemesi alabilecekleri aktarıldı. Maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilerin faydalanabileceği promosyon kampanyasında 12 bin liraya kadar nakit ödemesi yapacağı da müjdelendi.

Sadece emeklilere özel 12.000 TL! Kampanya bugün başladı

Her yıl emekliler için promosyon vereceğini duyuran bankalar arasında İş Bankası, bu yıl Mayıs ayında maaşını taşıyanlara 12 bin lira nakit ödemesi yapacağını müjdeledi. Emekli maaşlarına yapılan zamların enflasyon karşısında eridiği bugünlerde ek ödemeler en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Önümüzdeki hafta yapılacak olan Kurban Bayramı ikramiyeleri öncesinde İş Bankası, emeklilere ek olarak 12 bin liralık promosyon vereceğini yeniden hatırlattı. İşte İş Bankası’nın emekli promosyonu kampanyası… 

İş Bankası Mayıs ayı emekli promosyonu ödemesi 

Mayıs ayında emeklilere promosyon vermeye devam eden İş Bankası, bu kapsamda 3 yıl boyunca maaşını bünyesinden almayı kabul edenlere 12 bin liraya kadar nakit ödemesi yapacak. Maaşa göre değişen aralıklarda yapılacak olan ödemeler için 31 Mayıs tarihine kadar başvuruların devam edeceği de aktarıldı. Yani, 31 Mayıs’a kadar emekli maaşını 3 yıl taahhütle İş Bankası’na taşıyanlar, 12 bin liraya varan promosyon ödemesi alacaklar. 

emekli promosyonu

İş Bankası emekli promosyon ödemesi kaç TL? 

İş Bankası tarafından yapılan emekli promosyonu kampanyası kapsamında maaş aralığına göre 12 bin liraya varan ödeme yapılacak. Yapılacak olan ödemelerin miktarları ise şöyle: 

  • 10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar: 5 bin lira promosyon 
  • 10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar: 8 bin lira promosyon 
  • 15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar: 10 bin lira promosyon 
  • 20.000 TL ve daha fazla olanlar: 12 bin lira promosyon 

Emekli promosyonuna ek avantajlar sağlanacak! 

İş Bankası’nın emekli promosyon ödemesine ek olarak maaşını taşıyan tüm SGK emeklileri, Maximum Kart ile ek kartları için hiçbir ücret ödemeyecekler. Yani kredi kartları aidatsız olarak kullandırılabilecek. Ayrıca maaşını taşıyan emekliler, ücretsiz kredi kartının yanı sıra bankacılık ayrıcalıklarından da faydalanabilecek. 

İş Bankası emekli promosyonuna başvuru şartları neler? 

İş Bankası’ndan emekli promosyonu ödemesi almak isteyenlerin bazı şartları sağlaması gerekmektedir. Emeklilerin promosyona başvurabilmesi için maaşını 3 yıl süreyle İş Bankası’na taşımayı kabul etmesi gerekmektedir. Banka şubelerinden gerçekleştirilebilecek olan bu süreç, aynı zamanda e-Devlet üzerinden de yapılabilecek. Yani emekliler şubelere gitmeden bankalarını değiştirebilecekler.