Sadece 20 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Milli Emlak'tan zararına arsa satışı

Arsa sahibi olmak isteyenler bu haberi kaçırmayın! Yalnızca 20.500 lirası olanlar arsa sahibi olabilecek! Detaylar haberimizde.

Sadece 20 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Milli Emlak'tan zararına arsa satışı

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsalar son zamanlarda yatırımcıların ilgisini çekti. Yeni duyuruya göre Tokat'ın merkezindeki mülkler uygun fiyatlarla satılacak. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

TOKAT'TA SATILIK ARSA

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsalar son zamanlarda yatırımcıların ilgisini çekti. Yeni duyuruya göre Tokat'ın merkezindeki mülkler uygun fiyatlarla satılacak. Yatırım ürünlerinde yaşanan sürekli dalgalanmalar son aylarda pek çok kişinin dikkatini gayrimenkule çevirdi. Gayrimenkul satışlarındaki düşüş yatırımcıların ülkeye yönelmesine sebebiyet verdi. Uygun fiyata arsa sahibi olmak isteyenler ülke genelindeki emlak ilanlarını sürekli takip etmekte. Milli Emlak'ın yeni ilanı Tokat'ın kalbinde satılık bir mülk sunuyor. Yeni açıklanan duyuruda bu arsa için tahmini talep fiyatı 20.500 lira, ihaleye katılım için ödenen garanti ücreti ise 6.150 lira olarak belirlendi. Merkezi konumdaki mülkün alanı 201,49 m²'dir. Arsa için ihale tarihi 26 Haziran olarak belirlendi. Detaylar şu şekilde;

Tahmin Edilen İhale Bedeli: 20.500,00 TL

Teminat Bedeli: 6.150,00 TL

Uygun Yüzölçümü: 201,49 m²

Tokat'ta Satılık Arsa

İhale Tarihi: 26/06/ 2024

İhale Saati: 10:40

İhale Yeri: Tokat

Satın alma talebinde bulunmak için il, ilçe, mahalle/köy, ada, parsel numarasının da belirtildiği bir dilekçe ile taşınmazın bulunduğu il ve ilçelerde; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğüne (Emlak Müdürlükleri, Millî Emlak Müdürlükleri) veya İlçelerde Kaymakamlıklara (Millî Emlak Müdürlükleri / Şeflikleri) başvuru yapılabilmektedir. Pek çok kişi teminat ücreti ödeyerek satışa katılabiliyor. İlanın tüm detaylarına Milli Emlak'ın resmi web sitesinden ulaşılabilir.