QNB Finansbank kredi musluklarını açtı! O kişilere tek şartla faizsiz kredi dağıtıyor

QNB Finansbank, müşterileri için özel olarak hazırladığı düşük faizli kampanyaları ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Müşteri memnuniyetine bağlı olan QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi kullanacak olan müşterilerine özel avantajlar sunmaya başladı.

QNB Finansbank kredi musluklarını açtı! O kişilere tek şartla faizsiz kredi dağıtıyor

QNB Finansbank'ın düşük faizli kampanyası, ihtiyaç kredisini kullanmak isteyen müşterilerinin finansman ihtiyaçlarını uygun ödeme koşullarıyla karşılamalarına olanak sağlıyor. Bu kampanya, müşterilerin ihtiyaçlarına uygun çözümleri düşük maliyetle bulmalarına olanak tanıyor.

"Qnb Finansbank müşterilerine özel düşük faizli kredi seçenekleri"

QNB Finansbank, yalnızca yeni müşterilere sunduğu kredi seçenekleriyle dikkat çekmekte. Bu özel teklif çerçevesinde aylık %3,99 faiz oranı ile finansman seçeneği sunulmakta. Ayrıca başvuru sahibinin müşterilerine yıllık maliyet oranı %85,63 olup, tek seferlik 287,00 TL tahsis ücreti bulunmaktadır. Ancak bu faydadan faydalanmanın bazı şartları bulunmaktadır.

"Faiz oranları ve ödeme koşulları"

QNB Finansbank kredi musluklarını açtı! O kişilere tek şartla faizsiz kredi dağıtıyor

QNB Finansbank'ın hazırladığı özel kredi seçeneğinde aylık %3,99 faiz oranı ile kredi imkanı sunuluyor. Örnek ödeme planına göre 50.000 TL olan aylık ödeme 5.700,92 TL, toplam geri ödeme tutarı ise 68.698,54 TL olacak.

Kredi başvurusunda bulunmak için belirli belgeleri ibraz etmeniz gerekecektir. Başvuru yaparken kimlik doğrulama belgeleri, güncel adres belgeleri, gelir belgesi, SGK hizmet beyanı gibi belgelere ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca vadesi 12 ayı aşan kredilerde yaşa, cinsiyete ve sağlık durumuna göre farklı prim tutarlarında hayat sigortası yapılmaktadır.

"Enpara müşterilerine özel avantajlar"

Enpara müşterilerine %0 faiz oranı uygulanmaktadır. Ancak bu faizsiz finansman teklifinden yararlanmak için öncelikle görüntülü bir görüşme yapmanız gerekmektedir.

Hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru süreci kolay ve hızlıdır. Şubede başvuru yapabilir veya online başvuru formunda gerekli belgeleri doldurun.