Otomobil almak isteyene 400.000 TL şipşak kredi! Taşıt kredilerinde flaş faiz oranı verildi

İş Bankası, otomobil fiyatlarındaki artış nedeniyle 400.000 TL tutarında 48 aya varan vadelerle taşıt kredisi imkânı sunuyor. Kredi geri ödeme planları ve faiz oranları hakkında daha fazla bilgi için haberimize göz atın.

Otomobil almak isteyene 400.000 TL şipşak kredi! Taşıt kredilerinde flaş faiz oranı verildi

Türkiye'de araba sahibi olmanın maliyeti giderek artıyor. Araba almanın kolay olmadığı açıktır. Yeni bir araba sahibi olmak için toplu paranız yoksa, araba kredisi almanız gerekecektir. Araba alımı banka kredisi ile finanse edilebilir. Türkiye İş Bankası son dönemde taşıt kredisi girişimleriyle tartışma yaratan bankalardan biri. Peki, İş Bankası taşıt kredisi programı hangi özelliklere sahiptir İş Bankası taşıt kredisi kampanyaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını okuyun.

"Taşıt kredisinde faiz oranı %3,85'tir"

İş Bankası taşıt kredisi finansmanında müşteriden teminat talep etmektedir. Bu garanti, müşterinin satın almak istediği aracı bankaya yatırması şeklinde sağlanır. Bu işlem bankayı aracın sahibi yapar. Müşteri, kredi borcu ödenene kadar aracı satamaz. Kredi borcunun ödenmesiyle birlikte bankanın araba üzerindeki mülkiyeti de ortadan kalkıyor.

Otomobil almak isteyene 400.000 TL şipşak kredi

İş Bankası taşıt kredisi kampanyası kapsamında 48 aya varan vade imkanı sunuyor. Müşteriler 400.000 TL’ye kadar taşıt kredisinden yararlanabiliyor. Taşıt kredisinde faiz oranı %3,85'tir. Bu faiz oranı piyasadaki birçok bankaya göre daha düşüktür. Bu sayede müşteriler taşıt kredisinin maliyetini düşürebilmektedir.

İş Bankası taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler 400.000 TL taşıt kredisine ne kadar geri ödeme yapacaklarını merak ediyor. İş Bankası bu konuyla ilgili örnek hesaplamalar yayınladı. Dolayısıyla 48 ay vade ile 400.000 TL taşıt kredisi kullanan müşteri, aylık 22.144 TL taksit ödemesi yapacak. Bu kredinin toplam tutarı 1 milyon 62.000 TL. Bu kredi için müşteri 6.313 TL ödemektedir.

İş Bankası taşıt kredisi kampanyası, araç satın almak isteyen müşterilere cazip fırsatlar sunmaktadır. Promosyon avantajlarından yararlanmak isteyen müşteriler başvurularını herhangi bir İş Bankası şubesinden veya internet sitesinden yapabilirler.