Opel Mokka’da ÖTV indirimi yapacaklar listesine girdi! Araç alacaklar bu fırsatı kaçırmasın

Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyeti, özellikle otomobil fiyatlarının yüksek olması dikkate alındığında birçok kişinin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Opel Mokka’da ÖTV indirimi yapacaklar listesine girdi! Araç alacaklar bu fırsatı kaçırmasın

ÖTV şartı olmadan satışlara başlandı!

Türkiye'de araba almak isteyenlere devletin sağladığı ÖTV muafiyeti engelli vatandaşlara yönelik büyük bir fırsat. Bu sayede çok uygun fiyata sıfır kilometre araba satın alınabiliyor. Bu özellikle toplu taşımayı kullanmakta zorlanan engelli kişiler için önemlidir.

Özel tüketim vergisi olmadan araç satın almanın koşulları

ÖTV muafiyetinden engellilik düzeyi %90 ve üzerinde olan vatandaşlar ya da bu durumda olan aile bireyleri faydalanabilmektedir. Bu indirim ile satın alınan araçlar özel tüketim vergisi ödemeden satın alınabiliyor.

ÖTV muafiyetiyle alınan araçlar ilk beş yıl satılamaz. Bu dönemde satış olması durumunda ÖTV istisnası kapsamında aldığınız indirimin tamamını iade etmeniz gerekmektedir.

Opel Mokka 2024 ÖTV'siz Fiyatları:

Opel Mokka 2024 ÖTV'siz Fiyatları

Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Elegance Benzinli Otomatik: 965.000 TL

Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Edition Benzinli Otomatik: 1.028.800 TL

Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 GS Benzinli Otomatik: 1.045.900 TL

Opel Mokka 1.2 130 HP AT8 Ultimate Benzinli Otomatik: 1.100.900 TL

Bu fiyatlar, tüketim vergisinde özel bir indirim yapıldıktan sonra engelli vatandaşlara ve ailelerine fayda sağlayacak şekilde belirlenmiş olup, uygun fiyata kaliteli bir araba satın almak isteyenlere yönelik oldukça cazip bir seçenektir. Özel tüketim vergisi muafiyeti, özellikle otomobil fiyatlarının yüksek olması nedeniyle engellilerin konforlu bir yaşam sürmesini amaçlıyor.