Okul alışverişi yapmadan başvurun! Ailelere 1500 TL kırtasiye yardımı!

Garanti Bankası, yeni eğitim öğretim döneminde okul alışverişi yapacak müşterilerine yönelik özel avantajlar sunacağını duyurdu. Bu kapsamda müşterilere sunulacak çeşitli kampanyalar ve fırsatlarla, okul alışverişleri daha da keyifli hale gelecek.

Okul alışverişi yapmadan başvurun! Ailelere 1500 TL kırtasiye yardımı!

Okullar açılıyor, ihtiyaçlar listesinin uzayıp gittiği bugünlerde yüzünüzü güldürecek efsane bir kampanya hazırlandı! Garanti BBVA, veliler için müjdeli haberi verdi! Eğitim ve okul alışverişlerinizde 1500 TL’ye varan hediyeler kazanma fırsatı banka müşterilerini bekliyor!

Garanti BBVA’dan Okul Alışverişine Özel Bonus Fırsatı!

Yeni eğitim dönemi yaklaşırken, okul alışverişleri için bütçe ayıran veliler için sevindirici haber geldi! Garanti BBVA, kırtasiye, giyim ve market harcamalarınızda 1500 TL’ye varan bonus kazanma fırsatı sunuyor. 9 Eylül 2024’te başlayan bu kampanya ile okul alışverişleriniz daha da keyifli hale gelecek.

garanti bankası kampanya

Garanti BBVA, yeni eğitim dönemine özel olarak hazırladığı bu kampanyada, velilere büyük bir avantaj sunuyor. Bankanın kampanya kapsamında:

  • Bonus üye işyerlerinde yapacağınız ilk 1000 TL ve üzeri harcamalarınızda her 1000 TL için 120 TL bonus kazanabilirsiniz. 
  • Üstelik Garanti Pay ile yaptığınız alışverişlerde ekstra 300 TL bonus kazanma olanağı da bulunuyor.
  • Kampanya dahilinde toplamda 1500 TL’ye varan hediye bonus kazanma avantajınız var.
  • Kampanya, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olup, kazandığınız bonusları 3 Ekim – 3 Kasım 2024 tarihleri arasında kullanabileceksiniz..