15 milyon emekliye duyuruldu! Tek seferlik 12.000 TL yatırılacak!

Halkbank, emeklilerin yüzünü güldüren bir kampanya başlattı! Ağustos ayında maaşını Halkbank'a taşıyan tüm emeklilere özel promosyon fırsatları sunuluyor. Detaylı bilgi için hemen haberimizi okumaya devam edin!

15 milyon emekliye duyuruldu! Tek seferlik 12.000 TL yatırılacak!

Halkbank, emekli vatandaşlarına özel olarak hazırladığı yeni kampanyasıyla Ağustos boyunca avantajlı promosyonlar sunuyor. Maaşını Halkbank'a taşıya emekliler bu promosyondan faydalanabilecek. Siz de bu fırsattan yararlanmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

Halkbank’tan Emeklilere Özel Ödüllü Promosyon!

Emeklilerimin yüzünü güldürecek bir kampanya ile Halkbank’tan müjdeli haber geldi! Ağustos ayı boyunca maaşlarını Halkbank’a taşıyan tüm emekliler, bankanın sunduğu birbirinden değerli ödüllü promosyonlardan yararlanabilecek.

halkbank kampanya

Kampanya Kapsamında Sunulan Avantajlar

Halkbank'tan emekli maaşı alacak olanlar elde edeceği pek çok önemli avantaj bulunuyor. Bu avantajlar arasında en çok dikkat çeken ödüllü promosyonlar oluyor. Maaşını bankaya taşıyan emekliler bu promosyonlardan faydalanabilecek. Buna ek olarak ise promosyonların yanı sıra, emeklilerimize özel tasarlanmış birçok ek avantajdan da yararlanabilecekler.

Maaşınıza göre kazanacağınız promosyon miktarı ise şöyle:

  • 10.000 TL - 14.999,99 TL arası: 8.000 TL
  • 15.000 TL - 19.999,99 TL arası: 10.000 TL
  • 20.000 TL ve üzeri: 12.000 TL

Halkbank'tan 5000 TL Ek Ödeme

Emekli maaş promosyonunun yanı sıra SGK ölüm aylığı alan ve maaşı 10.000 TL’nin altında olan herkese müjde! Halkbank’a başvuranlara 5.000 TL promosyon veriliyor. Promosyon kampanyasından faydalanacaklar için daha önce bankadan promosyon aldıysanız, bu miktar yeni tutardan düşülecek. Birden fazla maaş alıyorsanız, toplam maaş üzerinden hesaplama yapılacak. Detaylı bilgi için Halkbank internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.