O tarihler arasında 599 TL'ye uçak bileti satılacak! O illere gideceklere büyük fırsat

AnadoluJet Ramazan Kampanyası başlatılırken ucuz bilet için fırsat sunuldu. AnadoluJet 599 TL uçak bileti kampanyasından nasıl yararlanılacağına dair detaylar açıklandı. İşte kampanyalı biletler için merak edilenler...

O tarihler arasında 599 TL'ye uçak bileti satılacak! O illere gideceklere büyük fırsat

2024 Ramazan ayına özel indirimler sunulurken ucuz bilet için harekete geçildi. Uçak bileti almak isteyen vatandaşlar araştırmaya başlarken nasıl yararlanılacağına dair detaylar verildi. AnadoluJet ucuz bilet için merak edilenler haberimizde.

ANADOLUJET RAMAZAN KAMPANYASI
AnadoluJet Ramazan kampanyası başlatılırken 599 TL fiyatlarıyla başlayan rakamlar dikkat çekti. Yurt için uçuşlarda kullanılabilecek kampanya Ramazan ayına özel olarak sunuldu. 20-21 Şubat 2024 tarihinde satın alınan uçak biletleri 27 Şubat-27 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşir. 599 TL fiyatla başlayan AnadoluJet uçak bileti kampanyası için 130.000 koltuk ile sınırlı tutuldu.
Anadolujet kampanya
UYGUN BİLET ALMA FIRSATI
Resmi internet sayfası üzerinden ya da mobil uygulamalarından bilet satın alınırken tüm vergi ve harçlar ise tek yönlü standart paket üzerinde 599 TL, ExtraJet pakette 749 TL, KonforJet pakette 799 TL’den başlayan fiyatlar geçerli olacak. AnadoluJet kampanya çağrı merkezleri, satış ofisleri ve acenteler üzerinden satın alınan biletlerde uygulanacak. Tek yön Standart pakette 649 TL, ExtraJet pakette 799 TL, KonforJet pakette 849 TL’den başlayan fiyatlar kullanılır.