O markette ayçiçek yağına 30 TL indirim! Poşetini alan akın edecek

Ayçiçek yağı, her evin vazgeçilmez gıda maddesidir. Bu nedenle, ayçiçek yağı fiyatlarında indirim olup olmayacağı merak ediliyordu. Nihayet, bu konuda sevindirici bir haber duyuruldu! İşte ayrıntılar…

O markette ayçiçek yağına 30 TL indirim! Poşetini alan akın edecek

Sıvıyağ almak isteyenlere müjde! Son zamanlarda çok merak edilen sıvıyağ indirimleri, şimdi daha da cazip hale geliyor. En yeni habere göre, belli bir mağazada 5 litrelik sıvıyağ indirimli fiyatıyla satılacak. Fakat bu fırsatın stokla kısıtlı olduğunu da belirtelim!

ayçiçek yağ fiyatı

SINIRLI SAYIDA STOK

Vera Ayçiçek yağı, 23 Ekim 2025 tüketim tarihi önerilen bir firma tarafından 155 TL’ye sunuluyor. 5 litrelik sıvıyağ, %17’lik bir indirimle 185,90 TL’den 155 TL’ye inmiş. Bu kampanyayı kaçırmak istemeyenler hızla internet sitesine giriyor. Bu indirim, 24 saat içinde kargo fırsatıyla birlikte veriliyor ve herkesin beğenisini kazanıyor. Fakat, bu özel indirimden sadece 1 adet satın alınabileceği unutulmamalı.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATI SADECE 155 TL!

Ramazan ayına yaklaşırken vatandaşların yüzüne bir gülümseme getiren bir kampanya açıklandı! Vera Ayçiçek yağı, sadece 155 TL’ye alınabilecek ve herkesin birer tane edinebileceği bu fırsat, adeta bir nimet gibi duruyor. Hemen kargo ile evinize teslim edilecek olan bu sıvıyağ, mutfak harcamalarınıza ciddi bir destek verecek.